Life

Cătălin Bordea, pregătit de o nouă relație după divorțul de Livia. Ce își dorește comediantul de la viitoarea sa iubită: ”Să aibă planuri în viață”

Cătălin Bordea, pregătit de o nouă relație după divorțul de Livia. Ce își dorește comediantul de la viitoarea sa iubită, de fapt.
12.12.2023 | 21:57
Catalin Bordea pregatit de o noua relatie dupa divortul de Livia Ce isi doreste comediantul de la viitoarea sa iubita Sa aiba planuri in viata
Cătălin Bordea, pregătit de o nouă relație după divorțul de Livia. foto antena 1
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea, pregătit de o nouă relație după divorțul de Livia. Acesta a spus și ce își dorește de la viitoarea sa iubită.

Cătălin Bordea, pregătit de o nouă relație după divorțul de Livia

Cătălin Bordea pare că a trecut peste divorțul de partenera lui, Livia, și caută o nouă relație. Sau cel puțin a început să se gândească la o nouă posibilă relație amoroasă și să-și refacă viață după căsnicia eșuată.

ADVERTISEMENT

Desigur, când a fost întrebat despre viitoarea iubită, Cătălin Bordea a lansat atacuri și la adresa fostei soții.

El spunea că trebuie să nu îi placă viitoarei iubite de niciun prieten pe care îl are. Este vorba de o aluzie la fosta sa soție, care acum are o relație cu fostul lui prieten Spike.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea, atac la fosta soție și actualul ei iubit

Tot referitor la acest aspect, Cătălin Bordea a mai declarat că la viitoarea sa nuntă va avea cavaleri de onoare doar fete. Din nou, un atac la adresa fostei doamne Bordea, despre care se spune că s-a cuplat cu Spike. El a fost cavaler de onoare la nunta celor doi.

Mai în glumă, mai în serios, Cătălin Bordea a lăsat să se înțeleagă că nu are prea multe pretenții de la viitoarea iubită.

ADVERTISEMENT

„ Să îi bată inima, să țină cu casa. Să nu îi placă niciun prieten de al meu. Să nu îi placă de nimeni. Calități… a, să fie independentă, să ne uităm unul la altul și să zicem ce tari suntem, să aibă planuri în viață.

Când mă voi recăsători voi avea cavaler de onoare, doar fete. Vreau să schimb realitatea asta așa”, a declarat Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

După divorțul oficial de Cătălin Bordea, Livia, fosta soție s-a afișat de mai multe ori în public cu cântărețul Spike.

Cei doi au fost acuzați că l-au trădat pe comediant, din postura de soție și cel mai bun prieten. Acum, acesta încearcă să se refacă după această rană.

ADVERTISEMENT