Life

Cătălin Bordea a bătut palma cu Pro TV! Merge la Survivor România, în echipa Faimoșilor! Cum a încercat Antena 1 să-l întoarcă din drum

Cătălin Bordea a bătut palma cu Pro TV și nu va mai face parte din echipa emisiunii ”Xtra Night Show”. Actorul va apărea, din 2022, în emisiunea ”Survivor România”, reprezentând echipa Faimoșilor.
26.11.2021 | 15:13
Catalin Bordea a batut palma cu Pro TV Merge la Survivor Romania in echipa Faimosilor Cum a incercat Antena 1 sal intoarca din drum
Cătălin Bordea a dat Antena pe ”Survivor România” de la Pro TV. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea a pus punct contractului cu Antena. Conform informațiilor obținute, în exclusivitate, de FANATIK, comediantul a semnat cu Pro TV și se pregătește să intre în competiția “Survivor România”.

Cătălin Bordea, noul concurent de la Survivor România

La sfârșitul acestui an, co-prezentatorului îi expiră contractul cu Antena și nu mai are de gând să îl prelungească, decizie pe care vedeta de la Xtra Night Show le-a transmis-o chiar astăzi și șefilor săi.

ADVERTISEMENT

Însă, începând cu anul 2022, actorul va apărea la Pro TV, în noul sezon al competiției Survivor România.

Conform informațiilor noastre, chiar dacă lui Bordea i s-a oferit de către șefii de la Antenă varianta de a participa în noul sezon Asia Express, acesta a spus „pas” din dorința de a face parte din formatul de la Pro TV, Survivor România.

ADVERTISEMENT

Comediantul a semnat cu Pro TV

Așadar, în 2022, pe Cătălin Bordea fanii îl vor vedea în echipa Faimoșilor a show-ului sportiv de la Pro Tv. Dorința de schimbare a macazului și de implicare în alte proiecte profesionale i s-a îndeplinit lui Cătălin Bordea!

Totodată, plecare actorului de stand-up comedy a fost confirmată în emisiunea de la Antena Stars și de Dan Capatos, cel care i-a fost coleg timp de nouă ani în show-urile de noapte ale trustului și pentru care încasează lunar o sumă fabuloasă.

ADVERTISEMENT

Bordea pleacă de la Xtra Night Show

Conform FANATIK, Cătălin Bordea a ales să plece de la ”Xtra Night Show”, după ce a semnat cu Antena, pentru prima dată, în anul 2012, din mai multe motive.

Una dintre cauze ar fi chiar mutarea emisiunii la Antena Stars, ziua de vineri adăugată emisiei, dar și salariul primit.

ADVERTISEMENT

Condițiile contractuale impuse de șefii de la Antenă, dar și ocazia de a încerca un nou format, unul plin de adrenalină, venit din partea postului concurent, Pro TV, l-au făcut pe Bordea să pună punct colabărorii cu trustul Intact.

ADVERTISEMENT

Printre vedete care s-ar afla în discuții, cu Pro TV, pentru a participa în show-ul Survivor, s-ar afla și Otilia Bilionera, Marian Drăgulescu, Otniela Sandu, Kamara, Adrian Nartea, Antonia și Alex Velea.

Pro TV  a luat Survivor România de la Kanal D

La începutul acestei luni, Pro TV anunța faptul că a luat de la Kanal D emisiunea sportivă ”Survivor România”. Însă, odată cu preluarea formatului emisiunii, șefii de la Pro TV i-au făcut o proprunere de nerefuzat și celui care s-a aflat la cârma show-ului la postul turcesc. Astfel că, Daniel Pavel a venit la pachet cu show-ul pentru postul din Pache Protopopescu.

„Ne bucurăm să anunţăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe.

Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puţin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanţia divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a spus Antonii Mangov, director de programe Pro TV, conform paginademedia.ro.