Life

Exclusiv. Suma fabuloasă pe care o câștigă Dan Capatos pentru fiecare emisiune Xtra Night Show

19.02.2021 | 07:16
Exclusiv Suma fabuloasa pe care o castiga Dan Capatos pentru fiecare emisiune Xtra Night Show
Dan Capatos câștigă bani frumoși la Xtra Night Show. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dan Capatos, unul dintre cei mai longevivi prezentatori tv din România, câștigă o sumă deloc de neglijat la Xtra Night Show.

Pe Dan Capatos îl știe toată țara, iar late night show-ul la cârma căreia se află din 2007 l-a propulsat în topul celor mai bine plătiți prezentatori tv.

ADVERTISEMENT

Surse apropiate prezentatorului emisiunii Xtra Night Show au dezvăluit, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO, ce sumă încasa Dan Capatos pentru fiecare ediție a emisiunii difuzată la Antena 1.

“Dan primea 800 de euro pentru fiecare emisiune Xtra Night Show, difuzată la Antena 1. Suma nu este deloc mică, dacă ne gândim că avea emisiunea de luni până joi. La un calcul simplu, îi intrau în buzunat 3200 de euro, dar pentru el nu reprezintă sursa principală de venit”, au declarat surse apropiate prezentatorului TV Dan Capatos, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

După 26 de sezoane difuzate la Antena 1, emisiunea lui Dan Capatos a fost mutată, începând cu anul 2021, pe Antena Stars, acolo unde, conform surselor noastre, Xtra Night Show nu mai beneficiază de buget pentru invitați.

La Antena 1, Dan Capatos avea emisiune de luni până joi. Odată cu trecerea la Antena Stars, Capatos&co pot fi văzuți de luni până vineri, între orele 22.30 – 00.30. Începând cu noul sezon, echipei i s-a alăturat și actrița Paula Chirilă.

ADVERTISEMENT

“Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am trăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine. Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare.

Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor”, spunea Dan Capatos, după ce s-a decis ca emisiunea Xtra Night Show să fie mutată pe Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos a început să modereze emisiunea „Un Show Păcătos” în 2007, la Antena 1, iar 10 ani mai târziu, late night show-ul a suferit un rebranding de nume, devenind „Xtra Night Show”.

 

ADVERTISEMENT