Life

Cătălin Botezatu știe cum să se răsfețe și singur. Ce cadouri își face designerul: ”Îmi plac pur și simplu”

Cătălin Botezatu știe cum să se răsfețe și de unul singur. Creatorul de modă a dezvăluit ce cadouri obișnuiește să-și facă.
20.10.2023 | 00:15
Catalin Botezatu stie cum sa se rasfete si singur Ce cadouri isi face designerul Imi plac pur si simplu
Ce cadouri își face Cătălin Botezatu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a dezvăluit cum obișnuiește să se răsfețe singur cu cadouri. Creatorului de modă îi plac foarte mult anumite bijuterii, pe care le poartă la diverse evenimente.

Cătălin Botezatu știe cum să se răsfețe și singur și a dezvăluit ce cadouri își face

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu s-a ocupat de ținutele mai multor vedete de la noi din țară, dar și din străinătate, cum ar fi Robert Downey, Keanu Reeves sau Pierce Brosnan.

ADVERTISEMENT

Creațiile vestimentare ale designerului au fost foarte apreciate și au ajuns și la Hollywood. Până acum ceva timp, Cătălin Botezatu a făcut parte din juriul emisiunii Bravo, ai stil!.

Deși a îmbrăcat multe vedete, atunci când vine vorba de cadouri, creatorul de modă preferă să se ocupe chiar el. Cătălin Botezatu a recunoscut că iubește brățările și a dat exemplul Mihaelei Rădulescu, căreia îi plac foarte mult ceasurile.

ADVERTISEMENT

De asemenea, designerul a spus că brățările sale nu au o semnificație anume, ci doar îi plac. Fostul jurat de la Kanal D deține, totodată, și multe ceasuri scumpe.

“Sunt nedespărțit de brățările mele, ca Mihaela Rădulescu, de ceas. Deși am foarte multe ceasuri scumpe mi se pune pata pe câte unul și rămân cu el. Îmi fac singur cadouri. N-au nicio semnificație (n.r.: brățările).

ADVERTISEMENT

Sunt cu safire și diamante, briliante, rubine. Îmi plac pur și simplu”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul unui interviu acordat recent pentru Unica.

Cătălin Botezatu a îmbrăcat o ținută de peste 250.000 de euro

De curând, Cătălin Botezatu a fost prezent la Gala Performanței și Excelenței 2023, acolo unde a purtat o ținută all-black. Designerul a optat pentru o pereche de ochelari de soare Cartier, de peste 900 de euro, precum și o cruce Gianni Lazzaro.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a asortat ținuta cu o pereche de cizme în valoare de 3.500 de euro și cu un ceas Rolex, care a costat peste 26.000 de euro. Cătălin Botezatu a purtat și câteva brățări cu pietre prețioase. În total, ținuta purtată de designer valorează peste 250.000 de euro.

Deși articolele vestimentare pe care le-a purtat sunt de la branduri de renume, Cătălin Botezatu a precizat că, indiferent de ținuta pe care o alege cineva, atitudinea este cea care contează cel mai mult.

“Poți să te îmbraci de la H&M, atitudinea contează cel mai mult. Dacă te simți bine în hainele pe care le porți și dacă ești critic puțin când te privești într-o oglindă e bine.

Valoarea acestor haine este perisabilă. E ca ambalajul, ambalajul e perisabil. Peste 250.000 de mii (n.r. valoarea totală a ținutei sale)”, a dezvăluit acesta pentru un creator de conținut Tik Tok.

ADVERTISEMENT