News

Cătălin Cîrstoiu și-a fixat criticile pe Nicușor Dan. Noi acuzații aduse de candidatul PSD-PNL primarului general

Cătălin Cîrstoiu aduce noi critici la adresa primarului general, Nicușor Dan. Îl sprijină edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu
03.04.2024 | 23:12
Catalin Cirstoiu sia fixat criticile pe Nicusor Dan Noi acuzatii aduse de candidatul PSDPNL primarului general
Alături de primarul Sectorului 6, Cîrstoiu a criticat „indolența” lui Nicușor Dan față de parcurile din București / Foto: Facebook, Ciprian Ciucu
ADVERTISEMENT

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliției PSD-PNL la Primăria Bucureștiului, l-a atacat din nou, miercuri, pe Nicușor Dan, după ce a mers să vadă un nou parc construit în Sectorul 6, alături de primarul Ciprian Ciucu.

Cîrstoiu: „Indolența lui Nicușor Dan a condamnat la degradare marile parcuri”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției PSD-PNL la Primăria Bucureștiului, a vizitat, miercuri, Parcul Liniei, un parc nou construit în Sectorul 6, alături de primarul Ciprian Ciucu. Cîrstoiu nu a scăpat ocazia să-l atace din nou pe primarul general, Nicușor Dan, subliniind că „indolența” acestuia a „condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei”.

ADVERTISEMENT

„Am fost azi cu primarul Ciprian Ciucu să văd cum a ridicat un parc nou și modern într-un oraș în care indolența lui Nicușor Dan a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei! Parcul Liniei a crescut din mizeria care sufoca de mulți ani această zonă și este un exemplu că în București chiar se poate!”, a scris medicul pe contul său Facebook.

Ciprian Ciucu, un primar cu „viziune”

Parcul Liniei, a continuat Cătălin Cîrstoiu, dovedește că Ciprian Ciucu este un primar cu „viziune” pentru Sectorul 6. Și, spre deosebire de Nicușor Dan, spune medicul, Ciucu nu „s-a închis în birou și a dat din umeri”. În timp ce, la Primăria Capitalei „după patru ani de mandat avem ZERO parcuri noi, iar cele emblematice sunt într-o stare deplorabilă!”.

ADVERTISEMENT

„Și asta fiindcă Sectorul 6 are un primar cu viziune și gândire sănătoasă. Spre deosebire de Nicușor Dan, primarul Ciucu nu s-a închis în birou, nu s-a blocat în proiecte fantasmagorice și nici n-a dat din umeri neputincios. S-a pus pe treabă și a făcut proiecte noi, care acum se văd în teren”, a continuat Cîrstoiu.

Sectorului 6 îi va fi mai bine cu Cîrstoiu

De partea sa, Ciprian Ciucu a declarat că îl susține în campanie pe candidatul PSD-PNL, chiar dacă „ca și în cazul lui Nicușor Dan, este ales de la centru”, dar „simte că ne va sprijini sectorul și nu-i va trânti ușa în nas”.

ADVERTISEMENT

„Cu toate acestea, simt că domnul Cîrstoiu ne va sprijini Sectorul și nu-mi va trânti ușa în nas (…) Știu că îi voi rupe ușa și voi debloca toate proiectele Sectorului 6 și vom lucra împreună pentru ele. Și pentru ale PMB, și pentru ale noastre. Cred că Sectorului 6 îi va fi mai bine cu el la București. Și sper că este genul de om care nu îți întoarce spatele după ce îl susții necondiționat”, a scris Ciucu, tot pe contul Facebook.