News

Mihai Tudose, despre eventuala retragere a lui Cătălin Cîrstoiu. Europarlamentarul spune ce procente are candidatul Coaliției la Primăria Capitalei

Mihai Tudose spune cu cât crește în procente pe săptămână Cătălin Cîrstoiu. Candidatul PSD-PNL este „o soluție bună pentru București”
02.04.2024 | 22:10
Mihai Tudose despre eventuala retragere a lui Catalin Cirstoiu Europarlamentarul spune ce procente are candidatul Coalitiei la Primaria Capitalei
Mihai Tudose spune că medicul Cătălin Cîrstoiu este mulțumit de sprijinul PSD și PNL / Foto: Inquam Photos, Sabin Cirstoveanu
ADVERTISEMENT

Mihai Tudose, care coordonează campania PSD pentru alegerile europarlamentare, a declarat, marți, că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Bucureștiului, crește în fiecare săptămână în procente. Tudose a negat informațiile potrivit cărora Cătălin Cîrstoiu ar fi amenințat cu retragerea.

„Domnul Cîrstoiu pare că e foarte mulțumit”

Mihai Tudose, coordonatorul campaniei social-democraților pentru alegerile europarlamentare, a dezmințit, marți, că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției la Primăria Capitalei, a amenințat cu retragerea din cursă.

ADVERTISEMENT

„Noi dezminţim chestia asta de vreo patru zile. Am rugat pe toată lumea să ne indicaţi şi nouă sursa, de unde aţi auzit aşa ceva. Nu e nici cel mai mic adevăr în aşa ceva”, a declarat Mihai Tudose pentru Antena 3.

Mihai Tudose a dezmințit și informațiile potrivit cărora medicul Cătălin Cîrstoiu s-ar fi arătat nemulțumit de sprijinul PSD și PNL în campanie.

ADVERTISEMENT

„Nu, nici aşa ceva. Am fost la toate întâlnirile cu conducerea. Domnul Cîrstoiu pare că e foarte mulţumit de ceea ce i se întâmplă din punct de vedere a celor două partide. Aţi văzut şi punctul de vedere al PSD şi al PNL”, a spus europarlamentarul PSD.

Tudose: Este o soluție bună pentru București

Potrivit lui Tudose, Cătălin Cîrstoiu înregistrează creșteri procentuale în fiecare săptămână și că medicul „este o soluție bună pentru București”, potrivit News.ro.

ADVERTISEMENT

„Deja creşte 2-3 procente pe săptămână. Lumea a aşteptat, a înţeles ce fac cele două partide. Intenţia de vot la Bucureşti, însumat pentru cele două partide depăşea 55 la sută. Acum nu se întâmplă altceva decât acest transfer de la cele două partide către acest cabinet independent.

Este adevărat că pesediştii au vrut un candidat PSD, iar peneliştii un candidat PNL, dar acum au înţeles că avem un candidat independent susţinut de cele două partide, care nu e nici PNL, nici PSD, dar este o soluţie bună pentru Bucureşti”, a spus Tudose.

ADVERTISEMENT