Life

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de călărețul din Iași. Ce i-a cerut Sergiu și cum a reacționat fostul concurent de la Survivor România

Cătălin Moroșanu a vorbit despre călărețul din Iași, pe nume Sergiu Ciobotariu, după ce bărbatul a renunțat la tot.
04.10.2021 | 19:09
Catalin Morosanu dezamagit de calaretul din Iasi Ce ia cerut Sergiu si cum a reactionat fostul concurent de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România 2021 a mărturisit că este complet dezamăgit de călărețul din Iași pentru care a reușit să strângă o sumă uriașă de bani pentru cumpărarea unei case.

Luptătorul K1 îi găsisem bărbatului și un loc de muncă, dar din păcate, acesta nu i-a mai răspuns deloc la telefon, cerându-i să nu-l mai caute pentru a-i atrage atenția că a greșit.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu s-a supărat când a aflat că Sergiu a vândut casa pe care o cumpărase din banii oameniilor care au donat pentru cauza lui.

Cătălin Moroșanu, reacție legat de povestea lui Sergiu, călărețul din Iași

„L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei.

ADVERTISEMENT

În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie.

Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez, l-am programat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui. 

ADVERTISEMENT

M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu după-aia că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim.

M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia”, a spus Cătălin Moroșanu într-o emisiune TV, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Sergiu Ciobotaru a dat cu piciorul unei vieți decente

Călărețul din Iași a dat cu piciorul unei vieți decente, după ce în anul 2019 a primit o casă și o sumă importantă de bani în urma unei companii umanitare lansate de Cătălin Moroșanu.

Tânărul a ajuns cunoscut după ce a plecat pe cal spre maternitatea din Iași unde soția sa născuse. Clipul a devenit în scurt timp viral în mediul online.

Povestea lui a ajuns cunoscută, dar din păcate, în această vară bărbatul a vândut casa primită, a fost prins conducând fără permis de conducere și a plecat de unde a venit.

Sergiu Ciobotariu a renunțat la casa unde avea toate cele necesare pentru creșterea și educarea copiilor săi și s-a întors în locuința unde stătea înainte, unde nu are lumină și căldură.

ADVERTISEMENT