Sport

Cătălin Moroșanu, victorie senzațională cu Daniel Sam! A fost transportat la spital! În ce stare se află luptătorul. VIDEO

07.06.2019 | 19:02
Catalin Morosanu victorie senzationala cu Daniel Sam A fost transportat la spital In ce stare se afla luptatorul VIDEO
Cătălin Moroșanu, victorie senzațională cu Daniel Sam! A fost transportat la spital! În ce stare se află luptătorul. VIDEO

Cătălin Moroșanu l-a învins după trei runde extrem de disputate pe Daniel Sam. Britanicul, care este cu 20 de kg mai greu decât Moroșanu l-a trimis la podea în prima rundă pe român după ce l-a lovit cu genunchiul în plex. 

UPDATE, ora 19:07. Cătălin Moroșanu a ajuns la spital după victoria cu Daniel Sam. El a stat acolo până la ora 04:00. Luptătorul a resimțit dureri foarte puternice și a fost transportat la spital. Acolo i s-au făcut toate analizele, însă nu avea nicio coastă ruptă și a fost eliberat după ce s-a stabilit că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit.

Totuși, lupta a fost taxată de “rivalul” Daniel Ghiță care a catalogat gala drept o “chiloțăreală”:

Am primit mii de mesaje, de la fanii nemulțumiți de ceea au văzut seara trecută la show-ul Petardă! Cei care acum șase…

Gepostet von Daniel Ghita am Freitag, 7. Juni 2019


Cătălin Moroșanu, victorie senzațională cu Daniel Sam! Anunț în lacrimi: “S-a terminat”

Vizibil comoționat și abia respirând, Moroșanu s-a ridicat și a continuat lupta chiar dacă a avut probleme mari în prima rundă. Însă, din a doua rundă și-a revenit și “Moartea din Carpați” l-a trimis la podea pe adversarul său. Românul a dominat și runda a treia a disputei, în care Daniel Sam a fost trimis de două ori la pământ.

Chiar dacă “s-a născut greu”, victoria lui Cătălin Moroșanu a fost una clară. La final, Moroșanu a anunțat cu ochii în lacrimi că a fost ultimul său meci în România, el urmând să mai aibă câteva meciuri în Diaspora. Din declarațiile lui Moroșanu, un meci cu Daniel Ghiță nu va mai avea loc niciodată, în condițiile în care lupta cu Sam a fost ultima pentru luptătorul român pe meleagurile autohtone.

VEZI VIDEO REZUMATUL MECIULUI MOROȘANU – SAM: 

Înainte de această confruntare, Cătălin Moroșanu a spus că va fi război în ring și era îngrijorat de faptul că Sam are 20 de kg mai mult decât el: “Așteptarea a luat sfârșit, dar îl simt mare rău, fratele meu. Are 20 de kilograme peste mine, mă bat cu un monstru!

Dar asta e, mi-am asumat, intru în ring. O să fie un meci foarte greu, de aceea le cer clujenilor să fie alături de mine! Eu am încercat să-l intimidez, dar omul nu se lasă așa ușor. E profesionist, va fi un meci de care pe care! O să fie show, o să fie război”, spunea Moroșanu înaintea meciului la Protv.

Cătălin Moroșanu, victorie senzațională cu Daniel Sam! La un pas să fie făcut KO. Ce spune despre meciul cu Ghiță. VIDEO (3)
Cătălin Moroșanu, victorie senzațională cu Daniel Sam! La un pas să fie făcut KO. Ce spune despre meciul cu Ghiță. VIDEO

Daniel Ghiță l-a provocat în repetate rânduri pe Cătălin Moroșanu la un meci în ring, însă până acum cele două părți nu au ajuns la niciun consens. Eduard Irimia, celebrul promoter de kickboxing, a declarat în urmă cu ceva timp că este aproape imposibil ca lupta dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu să poată să fie realizată.

  • 34 de ani are Cătălin Moroșanu
  • 102 kg are luptătorul român