Fotbal intern

Cătălin Munteanu şi-a ales favorita din FCSB – Dinamo. “Nu pot renega perioada aceea!”

29.07.2018 | 11:56
Catalin Munteanu sia ales favorita din FCSB  Dinamo Nu pot renega perioada aceea

Cătălin Munteanu şi-a ales favorita din FCSB – Dinamo Bucureşti, derby-ul care va avea loc azi, de la ora 21.00, în etapa a 2-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018-2019, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Fostul internaţional român a dezvăluit că îi va susţine pe jucătorii lui Florin Bratu la meciul de pe “Arena Naţională”

Întrebat în legătură cu jucătorul care va reuşi să impresioneze în derby-ul FCSB – Dinamo Bucureşti, Cătălin Munteanu a recunoscut că îi place de Deian Sorescu şi că şi-ar dori ca acesta să înscrie în meciul de pe “Arena Naţională”. De la FCSB, Munteanu l-a ales pe Florin Tănase, căpitanul vicecampioanei României.

Cătălin Munteanu şi-a ales favorita din FCSB – Dinamo

“E clar că voi susține pe Dinamo, cu toate că nu reneg perioada Steaua, una de succes. Eu n-am vorbit și nu voi vorbi urât de Steaua, respect pe toată lumea, doar că țin cu Dinamo. Îmi doresc ca toate echipele românești să aibă succes în Europa când ajung, să meargă cât mai departe, cu multe victorii.

Îmi place de copilul acesta, Sorescu, mi-ar plăcea să marcheze și duminică. Eu cred că are un viitor frumos, dacă se va ține de fotbal și nu o va lua pe căi greșite. Apoi, de la Steaua, cred că va da gol Florin Tănase. El este deja la alt nivel, dar și el poate să mai crească frumos”, a spus Cătălin Munteanu, conform gsp.

Deian Sorescu, jucătorul lui FC Dinamo Bucureşti
Deian Sorescu, jucătorul lui FC Dinamo Bucureşti