Sport

Cătălin Popa, două decizii contestate în Farul – Universitatea Craiova. I-a eliminat pe Reghecampf și Adi Petre, l-a iertat pe Papp. Video

„Centralul” Cătălin Popa a luat două decizii controversate în partida Farul Constanța - Universitatea Craiova, care au enervat atât jucătorii, cât și oamenii din staff-ul celor două echipe.
16.04.2022 | 22:31
Catalin Popa doua decizii contestate in Farul  Universitatea Craiova Ia eliminat pe Reghecampf si Adi Petre la iertat pe Papp Video
Cătălin Popa l-a eliminat pe Adrian Petre
ADVERTISEMENT
16-04-2022
19:29

Cătălin Popa l-a eliminat pe Adrian Petre

În prelungirile partidei, Cătălin Popa i-a arătat direct cartonașul roșu lui Adrian Petre, după un fault dur asupra lui Mirko Pigliacelli.

Portarul Universității Craiova a avut nevoie de îngrijiri medicale, după intrarea lui Adrian Petre.

16-04-2022
18:49

Cătălin Popa, două decizii contestate în Farul - Universitatea Craiova

În minutul 49, Laurențiu Reghecampf a fost eliminat de „centralul” Cătălin Popa, după ce i-a arătat cel de al doilea cartonaș galben. Tehnicianul oltenilor a protestat la mai multe decizii ale arbitrului de centru.

În conversația aprinsă pe care au avut-o cei doi, Cătălin Popa i-a transmis tehnicianului oltenilor faptul că: „Totul va fi in raport”.

Partida Farul – Universitatea Craiova a avut parte de un moment tensionat la jumătatea primei reprize, când echipa gazdă a cerut vehement acordarea celui de al doilea cartonaș galben lui Paul Papp, fundașul oltenilor.

Cătălin Popa, decizie controversată în Farul – Universitatea Craiova

În minutul 25, la scorul de 1-0 pentru Universitatea Craiova, Paul Papp l-a faultat dur, în săritură, pe Jefte Betancor.

ADVERTISEMENT

Atât Gheorghe Hagi, cât și jucătorii de la Farul, i-au cerut cu vehemență lui Cătălin Popa să-i arate cartonașul galben lui Paul Papp, care mai văzuse unul în minutul 19. Însă, „centralul” a decis să nu-i aplice nicio sancțiune disciplinară fundașului de la Universitatea Craiova.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL

Universitatea Craiova vrea să termine sezonul pe locul 2

Universitatea Craiova mai are șanse minime să câștige titlul de campioană, în acest sezon. Însă, speră să termine sezonul pe locul 2, unde, în prezent, se află FCSB.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu Farul, Laurențiu Reghecampf le-a atras atenția elevilor să-i că s-au apropiat de locul 2, după rezultatele din ultima perioadă, și că trebuie să se impună la Constanța.

„Ne obligă ultimele două rezultate și faptul că am reușit să ajungem mai aproape de locul doi. Ne obligă să mergem la Constanța și să încercăm să câștigăm toate cele trei puncte. Știm că va fi un meci dificil, întâlnim o echipă bună, cu jucători tehnici, foarte bine organizați.

ADVERTISEMENT

Sper ca jucătorii să aibă în memorie ultima partidă pe care am pierdut-o la Constanța și să nu mai aibă asemenea sincope, greșeli și delăsare. Sunt sigur că echipa noastră are nivelul necesar să câștige meciul de la Constanța.

Cred că acum e momentul ca noi să arătăm ce ne dorim, pe finalul acestui play-off. Încercăm să pregătim o echipă competitivă pentru anul următor. Cu o victorie la Constanța, putem să schimbăm foarte mult ce se va întâmpla. Urmează și meciul dintre CFR și FCSB.

ADVERTISEMENT

Să spunem că echipa este la nivelul pe care îl doresc, dar este loc de mai bine. Lucrăm la foarte multe lucruri, dar sunt lucruri care ne dau încredere”, spunea Laurențiu Reghecampf, înaintea partidei cu Farul.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT