Sport

Scandal în direct la TV! Mihai Rotaru a răbufnit: „Rapidist frustrat! Să-și ceară scuze! A mințit!”

Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu au fost protagoniștii unui scandal monstru în direct la TV. Patronul Universității Craiova a avut un discurs fără precedent.
01.05.2024 | 21:12
Scandal in direct la TV Mihai Rotaru a rabufnit Rapidist frustrat Sasi ceara scuze A mintit
Mihai Rotaru s-a certat în direct la TV cu un jurnalist. De la ce a plecat totul. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu s-au certat în direct la TV Digi Sport. După o intervenție amplă în care a vorbit despre Costel Gâlcă sau Alex Mitriță, patronul Universității Craiova a cerut din nou să intre prin telefon pentru a dezminți anumite informații ale jurnalistului.

Scandal în direct la TV! Mihai Rotaru a răbufnit: „Rapidist frustrat!”

Decebal Rădulescu a insinuat că are informații despre faptul că în anumite zone din Craiova se distribuie bilete în mod gratuit la meciurile echipei patronate de Mihai Rotaru. Omul de afaceri din Bănie nu a putut să se abțină și a intrat din nou în direct.

ADVERTISEMENT

A urmat un discurs tăios al lui Mihai Rotaru la adresa jurnalistului. „Ce e mizeria asta? Are treabă Universitatea Craiova cu nu știu ce comună? Bilete gratuite, suporteri aduși cu autocare, are legătură Universitatea Craiova cu așa ceva?

Sunteți un mincinos patologic, nu vă e rușine? Cel pe care îl faceți «piticule» vedeți că este minor, să nu dați în altele. Acest rapidist frustrat, că nu e altceva, să se abțină.

ADVERTISEMENT

„Să-și ceară scuze! A mințit!”

De ce nu-și cere scuze să spună că a mințit? N-a fost nicio beție. Povestea cu biletele nu trebuia să existe. Ați insinuat că Universitatea Craiova dă bilete gratuite în campanie electorală”, a tunat Mihai Rotaru, la TV Digi Sport.

Mihai Rotaru a luat foc, din cauza insinuărilor potrivit cărora Universitatea Craiova ar da bilete gratuite la meciurile echipei pentru a face campanie electorală. Totodată, patronul a fost deranjat pentru că s-a spus că oltenii ar oferi transport și bilete gratuite pentru derby-ul cu FCSB de la începutul săptămânii viitoare.

ADVERTISEMENT

Decebal Rădulescu s-a aprins la rândul său, însă jurnalistul a făcut rapid un pas în spate. “Nu am mințit, au fost niște informații pe care le-am dat publicului. Dumnevoastră ați venit și ați infirmat, asta e tot”, au fost cuvintele lui Decebal Rădulescu.

Decebal Rădulescu și-a cerut scuze la finalul emisiunii: „Am puterea asta”

Moderatorul Radu Naum a încercat să-i calmeze pe cei doi protagoniști. Mihai Rotaru a închis direct telefonul după ce l-a făcut praf pe Decebal Rădulescu. Jurnalistul și-a cerut scuze la finalul emisiunii.

ADVERTISEMENT

„Am puterea să-i cer scuze domnului Rotaru. Suntem într-o săptămână importantă din an. Poate că am exagerat”, a spus Decebal Rădulescu, la finalul emisiunii.

Scandalul dintre Mihai Rotaru și jurnalistul Decebal Rădulescu a pornit după ce acesta din urmă a susținut că la meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB vor putea lua parte gratuit și locuitorii comunei Rotunda. Politicianul Mitică Gavrilă a anunțat pe pagina sa de Facebook că locuitorii din Rotunda vor avea la dispoziție bilete și autocar gratuite pentru partida cu FCSB.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se...
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților