Life

Cătălin Scărlătescu are trei copii? Imaginea cu care și-a impresionat juratul de la Chefi la cuțite fanii

Cătălin Scărlătescu s-a pozat cu trei copilași minunați! Juratul de la Chefi la cuțite i-a impresionat pe fanii săi. Care e adevărul?
27.08.2023 | 16:33
Catalin Scarlatescu are trei copii Imaginea cu care sia impresionat juratul de la Chefi la cutite fanii
Cătălin Scărlătescu, jurat la Chefi la cuțite. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite e pus pe șotii! Juratul s-a fotografiat cu trei copii, tripleți, arătând cât de bine îi stă în rolul de tătic!

Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, în rolul de tată

Carismaticul bucătar a urcat poza pe contul personal de Instagram! Reacțiile urmăritorilor nu au întârziat să apară. Cătălin Scărlătescu a oferi și o scurtă explicație, descriere a imaginii pe care au văzut-o fanii săi.

ADVERTISEMENT

În ochii multora, lui Cătălin îi șade bine în rolul de tătic. De altfel, chef-ul are o relație bună cu copiii, ori cel puțin asta reiese dintr-o declarație pe care a făcut-o în urmă cu ceva timp pentru FANATIK, când ne-a spus că abia aștepta să se împiedice de fetița Ginei Pistol la filmările emisiunii culinare.

Acum a venit rândul lui să se afișeze cu niște copilași, despre care a spus că reprezintă viitoarea generație de chefi de la Antena 1. Unii dintre urmăritori l-au luat în serios, alții au glumit pe seama fotografiei, întrebându-l când a avut timp să îi facă.

ADVERTISEMENT
cătălin scălrătescu
Cătălin Scărlătescu și fotografia cu care i-a cucerit pe internauți. Foto: Instagram

„Cresc noul juriu”

Chiar dacă nu are niciun copil, Cătălin Scărlătescu înțelege ideea de a avea o familie și de a te dedica în totalitate pruncilor tăi. Tot pentru FANATIK ne-a spus că a fost de acord cu pauza luată de Gina Pistol pentru a avea grijă de fetița pe care o are cu Smiley, Josephine.

Bucătarul ne-a mărturisit că și el dacă ar avea un copil ar pune cariera pe locul doi. Măcar pentru o perioadă, și-ar dori să se bucure de cea mai frumoasă parte din viața sa.

ADVERTISEMENT

„Cresc noul juriu de la Chefi la cuțite! Nu uitați că ne revedem sâmbătă, în septembrie, cu sezonul 12!”, a scris Cătălin Scărlătescu la fotografia cu tripleții.

„Ce repede i-ai făcut!; Vă stă bine în postura de tătic!; Trei dintr-o lovitură! Nu e rău; Să vă trăiască! Atâția să aveți!”, au scris fanii juratului.

ADVERTISEMENT