Life

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre Nosfe! Ultima apariție TV a artistului a fost la Chefi la Cuțite: ”Era rachetă”

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre apariția lui Nosfe de la Chefi la cuțite, rapperul fiind admis în bootcamp-ul show-ului de la Antena 1.
17.10.2022 | 11:37
Catalin Scarlatescu dezvaluiri despre Nosfe Ultima aparitie TV a artistului a fost la Chefi la Cutite Era racheta
Nosfe a fost admis în bootcamp-ul de la Chefi la cuțite. Foto: capturi Antena 1. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ultima apariție televizată a rapperului Nosfe a fost la Chefi la cuțite, unde artistul a reușit să scoată la iveală o altă latură a sa față de cea cunoscută de toată lumea!

Nosfe a fost concurent la Chefi la cuțite, în echipa lui Florin Dumitrescu. Soția lui, în team Scărlătescu

Dincolo de meseria de muzician, Darius Cretan era extrem de pasionat de gătit. În emisiunea culinară de la Antena 1, acesta a participat împreună cu soția sa, Mădălina, însă cei doi au fost în echipe diferite.

ADVERTISEMENT

Nosfe va apărea, de altfel, și în emisiunea de azi, 17 octombrie 2022, acesta fiind admis în bootcamp. Cântărețul făcea parte din echipa lui Florin Dumitrescu, iar soția lui, Mădălina, a intrat sub atenția lui chef Scărlătescu.

În edițiile cu Nosfe filmate în primăvară, difuzate acum de Antena 1, nu exista niciun semn că artistul avea probleme de sănătate. Ba mai mult, în seara în care acesta s-a stins din viață, pe 16 octombrie 2022, bărbatul tocmai se întorsese de la un concert.

ADVERTISEMENT

„Era rachetă omul!”

Legat de experiența sa de la Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a făcut câteva remarci despre abilitățile sale ca maestru bucătar și ca entertainer, în exclusivitate pentru FANATIK.

„Nosfe a fost fantastic. El vine dintr-o altă poezie. Venea din zona artistică, dar s-a descurcat fantastic de bine. Chiar ne-a impresionat. Deși nu a fost în echipa mea, pot să spun că a fost un om care a ridicat foarte mult atmosfera la filmări.

ADVERTISEMENT

Ca și cuplu, erau foarte frumoși. Nu erau supărăcioși. Nu au fost conflictuali deloc, nu s-au certat cu nimeni. Știți că la noi se mai întâmplă să se mai certe concurenții între ei. Era rachetă omul! Cât despre soția lui, care a fost în echipa mea, fata asta mi-a dat un plus în echipă. E foarte trist că a plecat un om așa devreme”, ne-a declarat Cătălin Scărlătescu.

Acesta a mai zis că se număra printre cei mai vioi concurenți, cu un bun simț ieșit din comun, dar în același timp știind cum să anime atmosfera.

ADVERTISEMENT

Nosfe i-a cucerit pe jurați cu o parmigiana de vinete

În prima sa apariție la Chefi la cuțite, Nosfe a prezentat o rețetă italienească. Inspirația i-a venit de la bunătățile pe care mătușa sa, stabilită în Napoli, le prepara des.

Acesta i-a cucerit pe jurați cu o parmigiana de vinete, iar soția lui a preparat pate de ficat de casă. Mădălina a spus că s-a apucat de gătit când s-a născut fetița celor doi. În ceea ce-l privește pe Darius, acesta nu era tocmai paralel cu gătitul, având și o emisiune pe YouTube, împreună cu soția sa, intitulată „Condimentele lui Nosfe”.

Nosfe a încetat din viață duminică, 16 octombrie, seara, aparent în urma unui infarct miocardic. Artistul era foarte iubit atât de publicul care ascultă genurile trap și rap, dar și de nenumărații cântăreți cu care a colaborat de-a lungul timpului.

Printre cei care au reacționat în mediul online au fost Ruby și Cucu de la Noaptea Târziu. Amândoi au fost șocați de vestea pe care au primit-o la ceas de seară.

Cel mai de succes hit al lui Darius a fost „Condimente”, melodie realizată în colaborare cu Ruby (peste 80 milioane de vizualizări pe YouTube). Alte piese de succes au fost „Cine te așteaptă”, „Fato” și „Dai”.

ADVERTISEMENT