Life

Nosfe a murit la doar 37 de ani. Când va fi înmormântat artistul de la Șatra Benz. Update

Nosfe, artistul pe numele său complet Darius Vlad Crețan, a încetat din viață. Regretatul muzician făcea parte din trupa Șatra Benz.
17.10.2022 | 12:01
Nosfe a murit la doar 37 de ani Cand va fi inmormantat artistul de la Satra Benz Update
Nosfe de la Șatra Benz a încetat din viață. Cântărețul avea 37 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT
17-10-2022
09:04

Când va fi înmormântat Nosfe

Trupa Şatra Benz a anunţat, într-un mesaj postat pe contul de Facebook, că slujba de înmormântare a lui Nosfe va avea loc mâine.

“Pentru cine vrea să îşi ia rămas bun de la NOSFE. Astăzi, de la ora 14:30 la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, str Dealul Bisericii nr 54 A, iar mâine, tot în aceeaşi locaţie, slujba oficială, de la orele 13:00”, este mesajul trupei.

16-10-2022
18:07

Anunțul Poliției în cazul decesului lui Nosfe

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”, a transmis Poliția Ilfov prin intermediul unui comunicat. 

A murit rapperul român de la Șatra Benz. Cântărețul avea 37 de ani, anunțul fiind făcut pe rețelele de socializare de colegii de trupă, care în momentul de față nu au oferit mai multe detalii despre pierderea suferită.

Nosfe de la Șatra Benz a încetat din viață. Cântărețul avea 37 de ani

Șatra Benz este în doliu, după ce unul dintre componenții formației a încetat din viață. Potrivit cancan.ro, Nosfe ar fi făcut infarct în somn, în seara de 15 spre 16 octombrie 2022.

ADVERTISEMENT

Este vorba de Nosfe, un rapper care s-a apucat de muzică în anul 2002. Cântărețul era născut pe 24 martie 1985, la Galaţi și avea o diplomă de liceu cu specializare în Grafică pentru Publicitate.

 „Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru Nosfe a plecat dintre noi azi noapte.

ADVERTISEMENT

Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica.

Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, au anunțat cei de la Șatra Benz, în urmă cu puțin timp, pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cine a fost Nosfe de la Șatra Benz

Regretatul artist, de profesie funcţionar economic, s-a simțit atras de un singur gen muzica, hip-hop, unde a și compus versuri. La puțin timp după lansarea în industria muzicală a susținut primul său concert, în Italia, în 2003.

A colaborat cu Mandinga, Alexandra Stan, Jean Gavril și Andrei Bănuță. Ulterior, rapperul a luat o pauză, iar de ceva vreme făcea parte dintr-o trupă foarte cunoscută și apreciată de publicul român, Șatra Benz.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cântărețul a lucrat cu artişti precum Pazzo, Pascal şi alţi artişti italieni. Primii bani i-a câştigat în Italia, din vânzarea unor cd-uri. În cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp, Nosfe declara că îi place muzica lounge, soul, relaxantă în general.

În plus, regretatul artist spunea la momentul respectiv că adoră filmele inspirate din realitate și criminalii în serie cărora le-a studiat trecutul și cum au ajuns la statutul acesta.

Nosfe avea o familie împlinită, pe lângă o carieră frumoasă. Era soț și tatăl unei fetițe, fiica sa moștenind pasiunea sa pentru muzică. Micuța a primit de mică microfon de jucărie și clapă de la figura paternă.

ADVERTISEMENT