ADVERTISEMENT
Life

Cătălin Scărlătescu se mândrește cu o soră superbă. Cum arată și cu ce se ocupă Carmen

Pe Cătălin Scărlătescu îl cunoaște toată lumea, dar sunt puțin cei care știu cum arată sora acestuia, Carmen Istrate.
Autor: Anca Flondor | 23.06.2021 | 18:27
Cătălin Scărlătescu se mândrește cu o soră superbă. Cum arată și cu ce se ocupă Carmen
Cătălin Scărlătescu se mândrește cu o soră superbă. Cum arată și cu ce se ocupă Carmen. Sursa foro: instagram

Chef Cătălin Scărlătescu se mândrește cu o soră foarte frumoasă. Aceasta a fost însă mereu discretă așa că nu mulți o cunosc. Carmen Istrate este extrem de atentă la aspectul său fizic, din poze observându-se că are un corp perfect și este și foarte cochetă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câțiva ani sora juratului de la Chefi la Cuțite a decis să se mute în București, cumpărându-și un apartament.

Cătălin Scărlătescu se mândrește cu o soră superbă

Cătălin Scărlătescu vorbește extrem de rar despre familia sa. Celebrul chef nu este singur la părinți, acesta având o soră extrem de frumoasă. Carmen Istrate este foarte atentă la aspectul ei.

ADVERTISEMENT

Are un trup perfect și este foarte cochetă, dovadă fiind pozele postate pe rețelele de socializare. De asemenea este extrem de harnică, iar afacerile i-au mers de minune.

În urmă cu câțiva ani, blondina a decis să se mute în București, unde și-a cumpărat un apartament. Carmen a fost măritată și are un băiețel.

ADVERTISEMENT

“După ce am divorțat Cătălin și părinții mei au fost lângă mine. Mi-au zis, știi ceva, du-te, du-i copilul să-l crească el să vadă cum e. Relația dintre Cătălin și Andrei este una pe mute.

Băiatul meu vorbește foarte puțin și Cătălin niciodată nu-i invadează spațiul și din cauza asta relația lor s-a consolidat mai bine” spunea sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena 1, în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Carmen, pasionată de bucătărie

În urmă cu ceva vreme, blondina și-a deschis o afacere pe litoral. Un restaurant în care piesa principală au fost clătitele, chiar dacă acesta este desertul care nu-i place fratelui ei. Carmen a recunoscut că a mers până în Franța pentru a învăța rețeta perfectă.

“Aveam o oferta, era 50 de lei o clătita cu selfie. Adică își făcea omul un selfie cu mine și nu mâncau clătite. Mi-a zis Scărlătescu, du-te în Franța să înveți să faci clătite. 

ADVERTISEMENT

M-am suit în avion, nu știam nici unde mă duc, m-am uitat pe harta, mi-am ales un oraș. Nu aveam decât un bilet de avion.

E important să fii sora lui Scărlătescu, nu pot să mint, eu oriunde mă duc mi se deschid ușile”, a recunoscut Carmen.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!