Life

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au certat la America Express: ”A fost foarte greu”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, dezvăluiri de pe ”Drumul Aurului”, parcurs la America Express. Cei doi s-au certat. Care a fost motivul?
22.11.2022 | 11:13
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru sau certat la America Express A fost foarte greu
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru, dezvăluiri din America Express 2022. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de mai bine de un an, iar până acum au avut parte de o mulțime de experiențe împreună, printre care participarea la America Express.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au certat la America Express. Care a fost cauza

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au împărtășit, de curând, momente din ”Drumul Aurului”, parcurs în competiția de peste Ocean. Cei doi au trecut prin probe dificile, aici fiind incluse și tensiunile dintre ei.

ADVERTISEMENT

Maestrul bucătar de la ”Chefi la Cuțite” și actrița au dezvăluit că s-au certat în emisiunea ce urmează să se difuzeze pe Antena 1. Cătălin Scărlătescu se amuză acum pe seama subiectului.

”Da, în „America Express am avut câteva. Asta și pentru că m-am confruntat cu o situație nouă. Eu, în mod normal, nu mă cert.

ADVERTISEMENT

În momentul în care nu-mi convine ceva, tac. Intru într-o tăcere ciudată și, dacă lucrurile degenerează, întorc spatele și plec. Dar în America unde să plec?! (râde)

 Așa că pot spune că a fost extraordinar faptul că a trebuit să stăm împreună și am fost obligați de împrejurări să nu ne certăm atât de tare”, a spus cheful de la Antena 1 pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT

Doina Teodoru consideră că presiunea din America Express nu avea cum să nu creeze conflicte întrei ei. Actrița consideră că disputele au contribuit la întărirea poveștii de dragoste.

”(…) Este adevărat, eu și Cătălin am avut ceva dispute, dar împrejurările acolo sunt de-așa natură și, când ajungi la limitele respective, ai două opțiuni: fie treci de ele, fie rămâi acolo.

ADVERTISEMENT

Însă, per total a fost o experiență extraordinară și ne-a apropiat mult”, l-a completat și Doina Teodoru pe partenerul său.

Când va începe America Express

America Express este o continuare a emisiunii Asia Express și trebuia să fie transmisă în această toamnă pe Antena 1. Potrivit unor surse Cancan.ro, show-ul a fost amânat pentru 2023 și va intra în competiția pentru audiență cu Survivor România, difuzat pe Protv.

Ambele concursuri vor începe pe 8 ianuarie. În America Express sunt 18 echipe înscrise, printre care Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sau Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT