Life

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a ales un moment special pentru a-și cere iubita de soție. “Am căutat inele până mi-a venit rău”

Cătălin Zmărăndescu s-a îndrăgostit nebunește de Luiza, iar la patru ani de la divorțul de prima soție a cerut-o în căsătorie. Momentul ales a fost unul cu totul special.
21.02.2022 | 11:27
Catalin Zmarandescu de la Survivor a ales un moment special pentru asi cere iubita de sotie Am cautat inele pana mia venit rau
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor este un bărbat fericit și împlinit.  Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Luiza, cea de-a doua soție.

Sportivul a cerut-o de soție la patru ani după divorțul său. Momentul ales a fost unul inedit.

Totul s-a întâmplat în ringul de box, după ce Cătălin Zmărăndescu câștigase titlul mondial.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a ales un moment special pentru a-și cere iubita de soție. “Am căutat inele până mi-a venit rău”

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a ales un moment foarte special pentru a-și cere iubita de soție. Acesta a decis să-și refacă viața la patru ani de la divorțul de Cristina.

Concurentul de la Survivor a vrut ca cererea să fie una specială, așa că totul a avut loc chiar în ringul de box, după ce câștigase titlul de campion mondial. Zmărăndescu a dezvălui că a fost extrem de emoționat, mai ales că, înaintea momentului a trecut printr-o mulțime de peripeții.

ADVERTISEMENT

“Am stat și am căutat inele până mi-a venit rău, să găsesc un inel să-mi placă mie, să reprezinte exact ceea ce trebuie. Toate bune și frumoase, i-am dat inelul antrenorului meu principal și i-am zis: ‘Îmi dai inelul doar dacă câștig'”, a declarat Zmărăndescu pentru VIVA. 

Sportivul și antrenorul său credeau că meciul se va termina rapid, dar nu a fost așa. După repriza a 7-a, acesta a început să fie din ce în ce mai nervos și nerăbdător, gândindu-se ce se va întâmpla dacă va pierde. În repriza a 8-a, românul a reușit să câștige.

ADVERTISEMENT
Cătălin Zmărăndescu și Luiza
Cătălin Zmărăndescu și Luiza. Sursă foto: captură

 

“Am dat în el din toate puterile mele și mă gândeam la Dumnezeu: „Doamne, nu mă lăsa să cedez.

M-a chemat antrenorul, l-am luat în brațe . (…) Mi-a scos cutiuța, a chemat-o pe soția mea pe ring și de abia atunci s-a întâmplat totul.

ADVERTISEMENT

Nu se aștepta niciodată, nicio secundă, să fac gestul ăsta”, a mai povestit Zmărăndescu.

Cătălin și Luiza s-au cunoscut în Anglia. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016 la Londra. Primul copil al cuplului, Matilda, s-a născut în 2018. La doi ani distanță, cei doi au devenit din nou părinți, Luiza aducând pe lume un băiețel, Cătălin Jr.

ADVERTISEMENT