Life

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022, pus la zid de Roxana Vancea: “A avut niște răutăți”

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022 a fost pus la zid de Roxana Vancea. Fostul luptător a avut câteva conflicte cu coechipierii săi în primele zile ale show-ului.
20.01.2022 | 12:15
Catalin Zmarandescu de la Survivor Romania 2022 pus la zid de Roxana Vancea A avut niste rautati
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea l-a pus la zid pe Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022 pentru atitudinea pe care a avut-o față de colega lui din echipa Faimoșilor.

Fostul luptător i-a reproșat Roxanei Ciuhulescu un lucru din trecutul ei în timp ce aveau un schimb de replici acide. Acest lucru a fost considerat greșit de Roxana Vancea.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV a participat și ea la o astfel de competiție în 2018, atunci când era difuzat Exatlon România. Zmărăndescu a intrat în conflicte cu o parte dintre coechipierii săi încă din prima zi.

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022, pus la zid de Roxana Vancea

Invitată la Survivor Extrashow, emisiunea pe care Zanni o prezintă pe VOYO, Roxana Vancea a comentat discuțiile aprinse dintre Cătălin Zmărădescu și colegii săi.

ADVERTISEMENT

Faimosul a avut un conflict dur cu Roxana Ciuhulescu, însă ce a deranjat-o pe fosta asistentă TV a fost faptul că sportivul s-a legat de un aspect din trecutul ei.

În plus, Roxana Vancea consideră că Zmărăndescu ar fi putut avea răbdare cu construirea „locuinței” din junglă și nu să-i forțeze pe coechipieri să o facă de dimineață.

ADVERTISEMENT

“A avut așa câteva răutăți, mi s-a părut greșit față de Roxana că a avut o afirmație legată de ceva din trecutul ei.

E cel mai jos lucru pe care poți să îl spui vreodată despre o femeie, indiferent dacă știi sau nu știi. Nu se spune așa ceva. (…)

ADVERTISEMENT

Dacă eram eu acolo și Cătălin m-ar fi trezit să construim, îi spuneam, prietene, avem timp (…) Aveam timp acolo, timpul stă pe loc.”, a declarat Roxana Vancea la Survivor Extrashow.

Cătălin Zmărăndescu ar fi format o alianță cu Elena Chiriac. Unii dintre Faimoși consideră că sportivul a profitat de faptul că luptătoarea Taekwondo este cea mai tânără din echipă (19 ani) și ar fi atras-o de partea lui.

Roxana Vancea a participat la Exatlon România, sezonul 2, difuzat în 2018. Fosta asistentă TV a părăsit competiția pe la jumătatea sezonului.

Cătălin Zmărăndescu, discuții aprinse cu Roxana Ciuhulescu

În echipa Faimoșilor, scandalurile au început după numai o zi petrecută în junglă. Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu au avut un schimb de replici acide. În cearta lor a intervenit și CRBL.

Fostul luptător a numit-o “îmbârligătoare” pe blondină după ce aceasta l-a “pârât” lui TJ Miles.

“Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini.”, a spus Zmărăndescu.

CRBL a fost de partea lui Cătălin Zmărăndescu în acest conflict. Artistul i-a reproșat Roxanei că nu ar fi trebuit sp ducă vorba mai departe.

“Tu ești pârâcea grupului. Cred că era mai bine să ții pentru tine deocamdată, pentru că nu cred că i-a făcut rău (n.r. lui TJ Miles) și sunt pe zero.”, i-a transmis CRBL fostei prezentatoare ProMotor.

Roxana Ciuhulescu a încercat să se apere, spunând că nu îi place bârfa. Concurenta spune că aceste conflicte pornesc și de la unele mai vechi din trecutul lor.

ADVERTISEMENT