Life

Fanii Survivor România, scindați. Ce spune publicul despre marele conflict dintre Roxana Ciuhulescu și Zmărăndescu

Conflictul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România nu i-a lăsat deloc indiferenți pe fanii emisiunii. Telespectatorii s-au împărțit în două tabere.
18.01.2022 | 11:12
Fanii Survivor Romania scindati Ce spune publicul despre marele conflict dintre Roxana Ciuhulescu si Zmarandescu
Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu, rivali de moarte la Survivor România. Foto: capturi PRO TV
ADVERTISEMENT

Conflictul izbucnit între Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România a început să aibă o serie de repercusiuni în echipa Faimoșilor.

De la înțepăturile apărute între cei doi s-a ajuns să fie implicate și alte persoane, printre care CRBL și TJ Miles. Surpriza cea mare pentru telespectatori a fost poziția lui Emil Rengle, care a fost de la bun început un sol de pace, în momentul în care i-a reproșat lui Zmărăndescu faptul că greșește foarte mult în abordarea sa față de echipă.

ADVERTISEMENT

Fanii show-ului au început să comenteze în mediul online, pe grupurile dedicate emisiunii, despre tensiunea creată între protagoniștii momentului: Roxana și Cătălin.

Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu, protagoniștii primelor două episoade Survivor România

De altfel, cei doi au fost nominalizați împreună cu Xonia. Unul dintre ei va părăsi competiția în urma voturilor telespectatorilor în ediția din 18 ianuarie 2022.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți internauți îi reproșează Roxanei Ciuhulescu acceptarea de a participa în acest show din moment ce se știa cu anumite probleme medicale. De altfel, sportiva nu a dat mare randament până acum pe trasee. Pentru asta a fost aspru taxată de public.

„Dacă te știi cu probleme de sănătate, de ce ai mai venit? Cere-te să pleci. Zmărăndescu și CRBL la fel. Să se întoarcă după ce dau jos 10 kilograme. Altfel trag în jos echipa toți trei;

ADVERTISEMENT

Aș vrea să plece Xonia, dar parcă văd că pleacă Roxana sau Cătălin Zmărăndescu; Aveți răbdare, o să-și revină Roxana; Cred că ar fi bine dacă ar pleca Roxana. Mă așteptam la mai mult de la ea;

Cele mai slabe fete au început îmbârligăturile. L-au băgat pe Zmărăndescu la înaintare”, sunt câteva dintre comentariile telespectatorilor, după ce echipa Faimoșilor s-a împărțit între grupul Roxanei și al lui Cătălin.

ADVERTISEMENT

Zmărăndescu l-ar fi înjurat pe TJ Miles

Rămâne de văzut cum va evolua situația din tabăra roșie, mai ales după lucrurile neplăcute care au ieșit la iveală în prima seară a nominalizărilor.

Cătălin Zmărăndescu a fost pus la zid pentru comportamentul său de mai mulți concurenți. L-au acuzat că suferă de șefie și se gândește doar la el. Laura Giurcanu a scos la iveală un lucru care i-a surprins pe toți. Și anume, Zmărăndescu l-ar bârfi și l-ar înjura pe la spate pe TJ Miles, cel cu care până acum părea să fie destul de bun prieten.

ADVERTISEMENT