News

Câți bani ar fi făcut pe lună fiul lui Ilie Dumitrescu din vânzarea de droguri. Avea asigurată o sumă frumușică

26.02.2021 | 21:13
Cati bani ar fi facut pe luna fiul lui Ilie Dumitrescu din vanzarea de droguri Avea asigurata o suma frumusica
Câți bani ar fi făcut pe lună fiul lui Ilie Dumitrescu din vânzarea de droguri. Avea asigurată o sumă enormă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul lui Ilie Dumitrescu, Sică, trimis recent în judecată de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de mare risc, câștiga o sumă mare de bani pe lună în urma vânzării de stupefiante.

Joi, 25 februarie, DIICOT a emis un comunicat prin care anunța că doi inculpați au fost trimiși în judecată pentru trafic intern de droguri. Unul dintre cei doi este fiul fostului international.

ADVERTISEMENT

Din cele mai noi informații legate de acest dosar, se pare că Sică se ocupa cu traficul de droguri de aproximativ trei ani de zile, iar înainte de pandemie avea câștiguri importante din această activitate.

Câți bani ar fi făcut pe lună fiul lui Ilie Dumitrescu din vânzarea de droguri

Fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu a fost recent trimis în judecată după ce, la jumătatea lunii ianuarie, o femeie a anunțat autoritățile despre faptul că tânărul vinde cocaină la barul tatălui său.

ADVERTISEMENT

Surse apropiate anchetei, citate de Gândul, dezvăluie că Sică Dumitrescu ar fi început să vândă stupefiante încă de acum aproximativ trei ani. Inițial, acesta ar fi fost un simplu consumator, după care ar fi devenit, la rândul său, dealer.

Se pare că tânărul fi comercializat marfa, inițial, în cluburi, după care ar fi început să vândă la barul tatălui său. Veniturile lui Sică din acest ”business”, conform anchetatorilor, nu erau de loc de neglijat.

ADVERTISEMENT

Tânărul câștiga, înainte de criza pandemiei de Covid-19, circa 3.000 de euro pe lună. Apoi a venit ”criza”. Odată cu instituirea stării de urgență afacerile i-ar fi mers foarte prost și nu și-ar mai fi revenit, în condițiile în care, momentan, acesta câștiga, lunar, de la câteva sute de euro până la aproximativ 1.500 de euro, notează sursa citată.

Sică Dumitrescu, acuzat că înșela la cântar

Ancheta mai relevă faptul că fiul fostului jucător de legendă al naționalei ar fi avut aproximativ 12 clienți constanți, pe care îi înșela la cântar iar marfa era amestecată cu Paracetamol, pentru a obține o cantitate mai mare.

ADVERTISEMENT

De altfel, în urma tranzacției care a dus la prinderea sa, Sică vânduse, în loc de 3 grame, numai 2,05 grame de cocaină, ceea ce înseamnă că își păcălise clienta cu aproape 450 de lei.

Potrivit Codului Penal, articolul 386, care se referă la Traficul ilicit de droguri, Sică Dumitrescu poate primi o pedeapsă drastică pentru activitatea sa din ultimii ani, între 15 şi 20 de ani de închisoare.

ADVERTISEMENT