News

Mihai Enache, AUR, și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. George Simion: „Voi merge zi de zi alături de el”

Mihai Enache și-a depus candidatura la Primăria Capitalei din partea AUR. George Simion spune că-l va susține „zi de zi”
29.04.2024 | 17:29
Mihai Enache AUR sia depus candidatura pentru Primaria Capitalei George Simion Voi merge zi de zi alaturi de el
Mihai Enache spune că „singura alegere” a bucureștenilor nu poate fi decât AUR / Foto: captură Facebook, Mihai Enache
ADVERTISEMENT

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, și-a depus, luni, candidatura, alături de președintele partidului, George Simion, care a spus că va fi alături „zi de zi” de Enache pentru a se „bate” pentru București.

Mihai Enache, pentru „o capitală a familiei”

Mihai Enache (AUR), și-a depus, luni, candidatura pentru Primăria Capitalei, alături de președintele partidului, George Simion. Potrivit unui recent sondaj Avangarde, Enache ar beneficia de doar 15% din intențiile de vot ale bucureștenilor, cu mult în urma primarului general Nicușor Dan (31%), Gabrielei Firea (24%) și lui Cristian Popescu Piedone (20%).

ADVERTISEMENT

La eveniment, Enache a declarat Bucureștiul trebuie să devină o capitală „frumoasă, sigură, o capitală a familiei”, deziderate care fac parte din programul său

„Bucureştiul are nevoie de administraţie şi de competenţă. (…) Bucureştiul trebuie să devină capitala noastră, o capitală predictibilă, o capitală frumoasă, sigură, o capitală a familiei. Este ceea ce punctez în programul meu, pe care l-am prezentat încă de acum şapte luni şi este ceea ce voi face eu după alegerile din 9 iunie. Un Bucureşti în care Casa Radio sau Hotelul Dunărea sau Moara lui Assan să nu mai fie ruine eterne ale oraşului”, a spus Enache.

ADVERTISEMENT

Trafic fluid, servicii medicale, siguranță, fără droguri

Candidatul AUR a spus că va fluidiza traficul bucureștean, va asigura ca copiii să aibă servicii medicale moderne, să beneficieze de siguranță stradată, inclusiv prin combaterea totală a drogurilor.

„Un oraş în care traficul să fie fluidizat, un oraş în care copiii bucureştenilor să aibă la dispoziţie spitale cu locuri suficiente şi condiţii pentru secolul în care trăim, un Bucureşti în care copiii noştri să aibă acces la parcuri sigure şi un oraş din care drogurile care înconjoară tânăra generaţie de peste tot – şi la şcoală, şi pe lângă şcoală, şi pe stradă, şi în parcuri, şi în cluburi – să dispară”, a promis candidatul AUR.

ADVERTISEMENT

„Singura alegere pentru bucureșteni, alegerea AUR”

Mihai Enache a subliniat că „este timpul” ca administrația să fie lăsată pe mâinile specialiștilor, nu a politicienilor și că bucureștenii trebuie să analizeze CV-urile candidaților propuși de partide la Primăria Capitalei, spunând că „singura alegere” nu poate fi decât AUR, atât la PMB cât și la Consiliul General, la primăriile de sector și la consiliile locale.

„Este timpul să punem în funcţii administrative specialişti, nu oameni politici care sunt plimbaţi prin fel şi fel de instituţii, indiferent de pregătire, indiferent de ce rezultate au realizat până acum în carierele publice pe care le-au deţinut. Este timpul să ne uităm la CV-urile şi portofoliile pe care le au candidaţii propuşi de partidele politice la Primăria Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Şi am nădejdea că bucureştenii vor analiza cu seriozitate ce au făcut până acum aceşti candidaţi, ce îi recomandă să ocupe funcţia de primar general. Şi vor constata că singura alegere care le poate asigura dezvoltarea oraşului este alegerea AUR şi la Primăria Generală, şi la Consiliul General, şi la primăriile de sector şi la consiliile locale ale sectoarelor Bucureştiului”, a transmis Mihai Enache.

George Simion: „Voi merge zi de zi alături de Mihai Enache”

La lansarea candidaturii lui Mihai Enache a fost prezent și președintele AUR, George Simion. Acesta s-a declarat scârbit de actuala ofertă pentru bucureșteni și că rezultatele alegerilor din 9 iunie îi vor contrazice pe cei care „pentru sume mai mari sau mai mici dau publicităţii sondaje de opinie evident false”.

„Voi merge zi de zi alături de Mihai Enache, tocmai pentru că mi-e greaţă de ce ofertă există în momentul ăsta pentru locuitorii Bucureştiului. Vom face campanie, iar cei care pentru sume mai mari sau mai mici dau publicităţii sondaje de opinie evident false vor fi contrazişi de rezultatele de la sfârşitul zilei de 9 iunie. Sunt cât se poate de determinat să susţin oferta AUR pentru Primăria Bucureştiului, am primit fel de fel de încercări de diversiuni, nume vehiculate ca şi candidaţi AUR, noi mergem cu ai noştri şi ne batem pentru bucureşteni”, a declarat liderul AUR.

 

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din...
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de...
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de spionaj
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”