Life

Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea la Power Couple. Suma nu este deloc mică

Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea la Power Couple. Suma este una uriașă. Cei doi au învins în marea finală.
14.03.2024 | 10:02
Cati bani au castigat Daiana Anghel si Sorin Gontea la Power Couple Suma nu este deloc mica
Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea la Power Couple. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat finala Power Couple, iar premiul constă și într-o sumă destul de mari de bani, pe lângă trofeu. Ceu doi au intrat în finală alături de alte două cupluri.

Câți bani au câștigat Daiana Anghel și Sorin Gonțea la Power Couple

În finala emisiunii Power Couple, la Antena 1, au ajuns trei dintre cele patru perechi. Acestea au avut parte de o probă de rezistență foarte dificilă.

ADVERTISEMENT

Cuplurile au traversat un val de căldură, ploi torențiale, dar și vânturi reci și ninsori. Astfel, aceștia s-au confruntat împreună cu anumite greutăți, așa cum se întâmplă și într-o relație.

Anamaria și Tudor Ionescu au renunțat, urmați de Oana Matache și Radu Siffredi. În cele din urmă, câștigătorii au fost Daiana Anghel și Sorin Gonțea.

ADVERTISEMENT

Cei doi au câștigat marele trofeu, precum și premiul în valoare de 50.000 de euro. Daiana Anghel, beauty consultant cunoscut în mediul online, a spus că ea și soțul ei au acceptat provocarea de a participa la competiție conștienți de părțile bune, dar și mai puțin bune din relația lor.

“Nu e punctul nostru forte să memorăm datele importante ale relație”, a spus creatoarea de conținut înainte de plecarea în Malta. Vedeta a recunoscut că nu ține minte data cununiei civile sau pe cea a nunții cu partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Deși sunt împreună de aproape un deceniu, există anumite lucruri pe care Daiana Anghel și soțul ei nu le știu unul despre celălalt, dar se cunosc de mult timp.

“Între noi lucrurile s-au construit în timp. Ne iubim foarte mult, dar a fost ceva ce s-a construit pas cu pas. Noi avem aproape 10 ani de când suntem împreună și încă sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celălalt.

ADVERTISEMENT

(…) Noi nu putem spune că am avut o primă întâlnire romantică, pentru că ne știam de mai mult timp”, a mai spus creatoarea de conținut la AntenaPlay.

Daiana Anghel și-a depășit temerile în Power Couple

Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au căsătorit civil în anul 2019. În 2021, cei doi au făcut nunta, pe care au fost nevoiți să o amâne din cauza pandemiei.

Pentru Daiana Anghel, televiziunea nu a fost tocmai ceva necunoscut, deoarece a prezentat știri sportive în trecut. Pe de altă parte, soțul ei, Sorin Gonțea, este cunoscut în domeniul culinar.

Cât despre participarea la emisiunea, creatoarea de conținut a spus că cea mai mare teamă a fost cea de înălțime, pe care a fost nevoită să o înfrunte în cadrul competiției. Probele au fost grele, însă totul a meritat.

“Probele au fost foarte grele, din punctul meu de vedere. Eu am o mare problemă cu înălțimea, de aceea am fost provocată să-mi înfrunt cea mai mare teamă.

A fost intens, emoționant, greu și foarte frumos. Ne-am depășit limitele și ne-am descoperit în situații în care niciun alt context nu ne-ar fi pus”, a spus aceasta la Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT