Life

S-a aflat cine a câștigat Power Couple! Secretul show-ului de la Antena 1, făcut public

Show-ul Power Couple de la Antena 1 mai are câteva săptămâni de difuzare, dar, deja, se știe cine este cuplul care a intrat în posesia marelui premiu.
01.03.2024 | 12:59
Sa aflat cine a castigat Power Couple Secretul showului de la Antena 1 facut public
Am aflat cine câștigă show-ul Power Couple de la Antena 1 / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentat de Dani Oțil, show-ul Power Couple de la Antena 1 a fost filmat, în vara trecută, în Malta. Iar de atunci și până acum, deși emisiunea este în plină difuzare pe micile ecrane, s-a aflat și care este cuplul câștigător. Iar surpriza este una de proporții.

Cine câștigă show-ul Power Couple de la Antena 1

Filmat cu luni bune în urmă, show-ul Power Couple de la Antena 1 este, acum, difuzat pe micile ecrane. Iar emisiunea prezentată de Dani Oțil a aliniat la start mai multe vedete și partenerii lor de viață. Cu toții luptă pentru premiul cel mare care ar ajunge la 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Iar în goana pentru suma de bani dată ca premiu s-au aliniat la start 9 cupluri. De atunci, s-au făcut deja mai multe eliminări. Iar la duelurile de eliminare, deja, perechea care a câștigat show-ul a scăpat ca prin urechile acului. Iar asta pentru că regulamentul emisiunii este ca perechile nominalizare în urma probelor să fie eliminate prin votul celorlalți concurenți.

Iar cei care au câștigat Power Couple de la Antena 1 sunt, conform Viperele Vesele, Daiana Anghel și soțul ei, Chef Sorin Gonțea. Iar ei au avut de înfruntat, de-a lungul celor 18 episoade ale show-ului, mai multe dueluri. Printre adversarii redutabili pe care i-au eliminat până acum se numără CRBL și Elena, dar și Lino Golden cu Delia.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Daiana Anghel despre Power Couple

Daiana Anghel și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, au reușit să devină marii câștigători ai show-ului Power Couple de la Antena 1. Înainte de difuzarea emisiunii prezentate de Dani Oțil, fosta știristă vedetă a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Malta.

”Power Couple a fost o experiență senzațională. A fost intens, emoționant, greu și foarte frumos. Ne-am depășit limitele, ne-am cunoscut în situații în care probabil niciun alt context nu ne-ar fi pus și ne-am reconfirmat că suntem cea mai bună alegere unul pentru celălalt”, spunea Daiana Anghel.

ADVERTISEMENT

Cine este Daiana Anghel?

Daiana Anghel împlinește 40 de ani în această vară. Frumoasa care a făcut carieră ca vedetă TV a renunțat acum câțiva ani la televiziune, luând prin surprindere pe toată lumea. Acum, pe lângă o carieră înfloritoare ca influencer, Daiana Anghel colaborează cu o firmă renumită din domeniul beauty.

Fosta știristă a trecut, în plan amoros, printr-o dezamăgire cumplită în urmă cu câțiva ani. Pregătită de nuntă, cu rochia de mireasă deja cumpărată, Daiana Anghel a fost părăsită de logodnicul ei cu doar două luni înainte de marele eveniment.

ADVERTISEMENT
daiana anghel si sorin gonțea
Daiana Anghel și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, au câștigat Power Couple / Foto: Antena 1

Totuși, ea a avut tăria să își refacă viața. Iar de 10 ani deja se iubește cu Chef Sorin Gonțea. Ei s-au căsătorit în mare secret în 2019, iar cununia religioasă au făcut-o în 2021. Cei doi locuiesc împreună în Brașov, orașul natal al lui Chef Sorin.

Și în relația cu Sorin, Daiana Anghel a avut parte de cumpene. Cea mai grea, povestea fosta vedetă TV, a fost momentul în care soțjul ei a fost la un pas de moarte din cauza unui infarct. Din fericire, problemele cardiace pe care le-a avut au trecut, iar acum Sorin Gonțea a reușit să facă față și efortului de la show-ul Power Couple de la Antena 1.

ADVERTISEMENT