Sport

Câţi bani câştigă Bianca Andreescu după ce le-a învins pe Wozniacki şi Venus Williams la Auckland

05.01.2019 | 13:30
Cati bani castiga Bianca Andreescu dupa ce lea invins pe Wozniacki si Venus Williams la Auckland

Câţi bani câştigă Bianca Andreescu la Auckland 2019. Bianca Andreescu are parte de un turneu la Auckland perfect. Tânăra sportivă din Canada are posibilitatea să se bată pentru marele trofeul în Noua Zeelandă. Pe lângă confirmările primite pe terenul de tenis şi mulţumirea profesională pe care victoriile din această săptămână i le-a adus, Bianca va da lovitura şi pe plan financiar.

Bianca Andreescu va disputa finala de la Auckland duminică, în compania sportivei din Germania, Julia Goerges, locul 14 WTA, iar miza financiară este una impresionantă. După calificarea în ultimul act al turneului ASB Classic 2019, Bianca şi-a asigurat un cec în valoare de 21.400 de dolari. Această sumă se va dubla în cazul unei victorii în Noua Zeelandă, premiul pentru învingătoare fiind de 43.000 de dolari.

Bianca Andreescu a dat lovitura la Auckland 20191 Câţi bani va încasa sportiva din Canada

Pentru a conştientiza mai bine ce înseamnă pentru canadiancă această sumă, ea reuşise să strângă până în această săptămână de-a lungul carierei doar 137.507 de dolari. Cu siguranţă va fi o finală interesantă şi din acest punct de vedere. Bianca se află fără îndoială pe o pantă ascendentă, iar viitorul ei în circuitul feminin de tenis este unul strălucitor, mai ales după boost-ul de încredere pe care l-a dobândit în urma acestei săptămâni petrecute la Auckland.

La turneul din Noua Zeelandă, cu premii totale în valoare de 250,000 de dolari, Bianca Andreescu le-a învins în calificări pe Kristina Kucova, locul 259 WTA, Jaimee Fourlis, locul 206 WTA şi pe Laura Siegemund, locul 113 WTA, iar pe tabloul principal a trecut de Timea Babos, locul 59 WTA, Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, Venus Williams, locul 39 WTA şi Su-Wei Hsieh, locul 28 WTA. “E o jucătoare uimitoare, cred că diferenţa se va face în plan mental. O să caut să savurez aceste momente speciale”, a declarat Bianca Andreescu despre adversara ei din marea finală de duminică.