Life

Câți bani câștigă lunar un manipulant marfă la Kaufland în 2024. Supermarketul face angajări

Ce salariu primește în fiecare lună un manipulant marfă de la Kaufland în 2024. Magazinul caută oameni în mai multe orașe.
18.01.2024 | 08:22
Cati bani castiga lunar un manipulant marfa la Kaufland in 2024 Supermarketul face angajari
Ce salariu primește în fiecare lună un manipulant marfă de la Kaufland în 2024. Magazinul caută oameni în mai multe orașe. Sursa foto: kaufland.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Câți bani câștigă lunar un manipulant marfă la Kaufland în 2024. Supermarketul, care face parte din parte din Grupul Schwarz, face angajări masive în mai multe regiuni importante din România, pe mai multe posturi.

Ce salariu primește în fiecare lună un manipulant marfă de la Kaufland în 2024. Magazinul caută oameni în mai multe orașe

Ce salariu primește în fiecare lună un manipulant marfă de la Kaufland în 2024. Magazinul caută oameni în mai multe orașe din țară, inclusiv București. Postul de manipulant marfă este unul esențial pentru companie.

ADVERTISEMENT

Persoanele care lucrează pe această poziție au rolul de a gestiona buna funcționare a depozitelor și nu este de mirare că munca lor este plătită cum trebuie. Veniturile acestor angajați sunt extrem de generoase.

Conform undelucram.ro, un român care ocupă acest post primește lunar un salariu care pleacă de la 4.400 de lei brut. Acești bani sunt oferiți pentru un loc de muncă full-time, contractul de muncă fiind încheiat pe durată nedeterminată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe lângă acești bani un manipulant marfă de la Kaufland mai primește în 2024 și bonuri de masă, bonusuri operative variabile şi creşteri salariale anuale. În plus, se bucură de posibilitatea de a beneficia de transport gratuit până la depozit.

Totodată, compania mai anunță că mai oferă și oferte speciale şi o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster și 7Card. Angajații care lucrează în acest supermarket pot avea și o asigurare de sănătate voluntară.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, retailerul german se asigură că angajații săi au parte de formare profesională şi cunoaşterea structurilor şi proceselor, precum şi oportunităţi individuale de dezvoltare personală şi profesională.

Ce responsabilități are un manipulant marfă la Kaufland

Un manipulant marfă care lucrează la Kaufland în 2024 are o serie de responsabilități pe care trebuie să le îndeplinească. Mai exact, acesta are rolul de a pregăti toate comenzile de marfă sosite de la magazinele firmei.

ADVERTISEMENT

Persoanele care lucrează pe acest post mai trebuie să aranjeze manual, pe palet, mărfurile din zonele alocate. De asemenea, tot ele sunt responsabile cu depozitarea corectă a paleţilor în cadrul departamentului.

Compania mai transmite că din fișa postului mai face parte și participarea la activităţi de curăţenie şi inventar, care se realizează la un anumit interval. În momentul de față, postul de manipulant marfă de la Kaufland este căutat pentru salariul atractiv.

ADVERTISEMENT
Tags: