Life

Câți bani cere Erika Isac pentru un singur concert. Suma poate crește în funcție de distanță

Ce sumă solicită Erika Isac pentru un eveniment sau spectacol. Încasările pot fi mai mari în raport cu distanța parcursă.
14.03.2024 | 09:45
Cati bani cere Erika Isac pentru un singur concert Suma poate creste in functie de distanta
Ce sumă solicită Erika Isac pentru un eveniment sau spectacol. Încasările pot fi mai mari în raport cu distanța parcursă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câți bani cere Erika Isac pentru un singur concert. Suma poate crește în funcție de distanță. Fosta concurentă de la X Factor 2017 are încasări destul de mari din pasiunea sa, cu toate că este la început de drum.

Ce sumă solicită Erika Isac pentru un eveniment sau spectacol. Încasările pot fi mai mari în raport cu distanța parcursă

Ce sumă solicită Erika Isac pentru un eveniment sau spectacol. Încasările pot fi mai mari în raport cu distanța parcursă. Cântăreața de rapp, care a lansat recent o nouă piesă controversată, câștigă bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă, care interprează melodia Macarena, a intrat în atenția publicului odată cu participarea la concursul X Factor, însă ulterior a luat o mică pauză. După vârsta majoratului a revenit în forță în industria muzicală.

Acest lucru este demonstrat de aparițiile sale, dar și de banii pe care îi câștigă. Potrivit cancan.ro, vedeta cere aproximativ 8.000 de euro pentru un concert care are o durată de o oră și jumătate. Suma poate crește în funcție de distanță.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Erika Isac este chemată să cânte mai departe de București, atunci organizatorii trebuie să se pregătească cu bani în plus. Transportul se plătește separat și se achită pentru fiecare kilometru parcurs.

Erika Isac, în vizorul lui Sișu legat de piesa Macarena

Erika Isac a împărțit lumea în două și a lansat numeroase controverse cu versurile piesei Macarena, care a fost lansată pe 14 februarie 2024. Cântăreața a intrat recent și în vizorul lui Tudor Sișu din trupa La Familia.

ADVERTISEMENT

Artistul susține că fosta concurentă de la X Factor nu știe să vorbească corect și coerent limba română. Rapperul a intrat la rândul său în vizorul celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare, agitând spiritele.

„Am înțeles chestiunea cu Macarenea și e ok…acum vreți să o transformați pe femeie în mare activistă, calmați-vă, liniști-ți-vă că abia leagă două cuvinte, aaaa și să nu uit, o să avem ocazia să dovedim egalitatea fetelor….

ADVERTISEMENT

Ne vedem în tranșee. Practic vă chinuiți să importați toate bolile bătrânului Apus”, a scris Sișu pe pagina sa de Facebook  despre melodia Macarena. Erika Isac nu i-a dat replica până la această oră.

ADVERTISEMENT