Life

Erika Isac a agitat apele la un liceu din Oradea. Părinții au făcut scandal: ”Nu sunt de acord”

Erika Isac, motiv de discuție în rândul părinților unor elevi de la un liceu din Oradea. Ce a făcut artista de a stârnit atâtea controverse.
12.03.2024 | 19:40
Erika Isac a agitat apele la un liceu din Oradea Parintii au facut scandal Nu sunt de acord
Erika Isac a reușit să stârnească un val de reacții în rândul părinților unor elevi din Oradea. Sursa foto: Pixabay, Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate, Erika Isac este cea mai controversată artistă a momentului. De când a lansat piesa ”Macarena”, toată lumea vorbește despre ea. Mesajul piesei a împărțit România în două, iar printre cei vehemenți în reacții se numără și părinții unor elevi din Oradea. Iată ce îi nemulțumește pe aceștia!

Erika Isac va cânta la Balul Bobocilor organizat de un liceu din Oradea

După ce s-a despărțit de Adi Istrate, Erika Isac a ales să fie cât mai vehementă și dură în piesele sale. Artista a lansat multe melodii de-a lungul timpului, dar niciuna nu a fost ca ”Macarena”. Pe lângă faptul că a dominat Trendingul de pe Youtube, piesa a creat și un val de reacții.

ADVERTISEMENT

Mesajul melodiei nu este deloc unul voalat, ba chiar este cât se poate de dur. Cei care au ascultat piesa s-au împărțit în două tabere, iar unii dintre ei consideră că versurile nu reprezintă deloc realitatea.

Pentru că este pe val mai mult ca niciodată, Erika Isac a decis să profite de moment. Tocmai de aceea, de Ziua Femeii, aceasta a venit cu o nouă piesă pentru fanii ei. ”Femei în Parlament” este melodia care continuă subiectele sensibile deschise de ”Macarena”.

ADVERTISEMENT

Dacă înainte nu o cunoștea prea multă lume, acum, aproape că nu este persoană care să nu știe cine este Erika Isac. Pentru că este populară și toată lumea vorbește despre ea, organizatorii Balului Bobocilor de la un liceu din Oradea au decis să o cheme să cânte la eveniment.

Părinții nu o vor sub nicio formă pe artistă pe scenă

Elevii s-au bucurat că audă că Erika Isac este cap de afiș. Însă, nu aceeași părere au avut-o și părinții. Întrebați ce cred despre faptul că Erika Isac va urca pe scena de la Balul Bobocilor, părinții nu s-au ferit să își exprime sincer gândurile.

ADVERTISEMENT

Potrivit observatornews.ro, mai mulți părinți și-au arătat indignarea. Aceștia nu sunt de acord cu versurile melodiei ”Macarena” și nu acceptă ca elevii să asiste la un astfel de concert.

”Nici mie nu-mi place darămite unde-s mulți copii nu-s de acord. Nu sunt de acord cu cuvinte urâte nici în public oriunde nu-s de acord.”, a spus un părinte, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT

Din păcate, este mult prea târziu pentru a se mai face modificări. Contractul prin care Erika Isac a fost solicitată la Balul Bobocilor din Oradea a fost semnat. Ba chiar a fost oferit chiar și un avans. Astfel, Erika Isac trebuie să se prezinte cu orice preț la concertul pentru elevi.

Ca să împace ambele tabere, reprezentanții din Consiliul Elevilor au discutat cu artista. S-a ajuns la concluzia că este cel mai bine ca ”Macarena” să fie exclusă din program. Elevii vor plăti 70 de lei pentru a o asculta pe Erika Isac cum cântă alte piese mai ”cuminți”.

ADVERTISEMENT