Life

Câți bani cere Pepe pentru un eveniment. Cântărețul are un tarif mare

Câți bani cere Pepe pentru a cânta la nunți. Cât ia pentru o oră de program artistic la nunți, botezuri sau alte petreceri.
13.01.2023 | 16:50
Cati bani cere Pepe pentru un eveniment Cantaretul are un tarif mare
Câți bani cere Pepe pentru un eveniment. Cât cere la o nuntă, de fapt Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Câți bani cere Pepe pentru un eveniment. Artistul cere o sumă destul de mare pentru un program, iar prețul este stabilit pe oră.

Câți bani cere Pepe pentru un eveniment. Cât cere la o nuntă, de fapt

Tariful lui Pepe pentru un eveniment nu este deloc unul mic. Artistul cere nu mai puțin de 3.000 de euro pentru o singură oră de cântat, așa că la finalul unei seri întregi în care să îi distreze pe oaspeții de la o nuntă artistul poate pleca acasă cu buzunarele pline de bani, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Nu oricine își poate permite acest preț, dar Pepe este un artist cunoscut în toată țară, cu o carieră de zeci de ani, așa că prețul lui poate fi justificat.

Prețul este practicat și de alte vedete de la noi din țară. Spre exemplu, Andreea Bălan cere tot 3.000 de euro pentru doar o oră de cântat.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Gabi Bădălău ia 5.000 de euro pentru un eveniment, iar Carmen de la Sălciua cere 4.500 de euro pentru un eveniment întreg.

Pepe face bani și din televiziune

Dar cântările și evenimentele la care este invitat nu sunt singurele cu care face bani Pepe. Acesta a început și o carieră în televiziune, iar de la aparițiile tot mai frecvente acesta a ajuns să fie prezentator al emisiunii Te cunosc de undeva alături de Alina Pușcaș.

ADVERTISEMENT

Dar acum, Pepe a trecut la un nou nivel deoarece va avea propria lui emsiune, numită „Nu te supăra, frate!”, la Antena 1.

Artistul mărturisea că acest format este perfect pentru el și nici el însuși nu-l putea alege mai bine.

ADVERTISEMENT

„A urmat apoi propunrea de a fi gazda acestei emisiuni, lucru care m-a bucurat tare, pentru că dacă eu aş fi inventat un joc pe care să îl prezint la tv, ăsta ar fi fost, cu siguranţă. Nu ştiu cum am fost ales, dar mi se pare că mi se potriveşte într-un mare fel formatul!

Eu, când sunt alături de prieteni, printre care sigur că se numără şi foarte mulţi artişti, sunt cel care dă startul distracţiei, care organizează jocurile, care dă pedepsele; îmi place foarte mult să mă implic şi nu mă dau în lături de la nimic! Aşa că, nu te supăra, frate, dar eu sunt mai potrivit pentru acest proiect!”, a dezvăluit Pepe, conform Observator.

ADVERTISEMENT
Tags: