News

Câți bani plătești lunar pentru un model Dacia Sandero III Stepway în 2024, dacă îl cumperi în leasing pe 5 ani. Cât e rata, de fapt

Câți bani plătești lunar pentru un model Dacia Sandero III Stepway în 2024, dacă îl cumperi în leasing pe 5 ani? Află cât e rata, de fapt.
09.03.2024 | 09:00
Cati bani platesti lunar pentru un model Dacia Sandero III Stepway in 2024 daca il cumperi in leasing pe 5 ani Cat e rata de fapt
Câți bani plătești lunar pentru un model Dacia Sandero III Stepway în 2024, dacă îl cumperi în leasing. Sursă foto: Pinterest /
ADVERTISEMENT

Câți bani plătești lunar pentru un model Dacia Sandero III Stepway în 2024 dacă alegi să îl cumperi în leasing și cât e rata? Dacă vrei o nouă mașină, află că ai de unde alege.

Câți bani plătești lunar pentru un model Dacia Sandero III Stepway în 2024, dacă îl cumperi în leasing

Din ce în ce mai mulți români sunt tentați să cumpere noile modele Dacia. Fie că vorbim de Duster ori Sandero, mașinile au un preț accesibil. Mai mult de atât, ele vin și cu numeroase dotări, după preferințe.

ADVERTISEMENT

Ce rată plătești lunar pentru un model Dacia Sandero III Stepway în 2024, dacă îl cumperi în leasing? În primul rând este bine să știi ce preț de pornire are mașina. Sandero III Stepway Extreme TCE 90 CVT are un preț de pornire de 16.500 de euro cu TVA inclus.

Iar viitorul proprietar poate alege pachetul de finanțare potrivit pentru bugetul său. Este bine de știut că este nevoie și de un avans. Mai departe, sunt mai multe criterii în ceea ce privește modul în care sunt stabilite ratele.

ADVERTISEMENT

Ce pachete oferă cei de la Dacia și cât e rata

Câți bani plătești lunar pentru un model Dacia Sandero III Stepway în 2024, dacă îl cumperi în leasing? Dacă alegi pachetul Dacia avantaj, 5 ani fără griji, vei avea o rată lunară fixă de 937 de lei.

De ce alte avantaje te bucuri? Revizii, asistență rutieră, dar și garanție timp de 5 ani de zile. Iar mai pe larg, dobânda fixă este de 8,9, iar reducerea de finanțare este de 3.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Ține cont de faptul că vei avea nevoie și de un avans de 20.254 de lei când semnezi contractul. Totodată, plata reziduală este de 39.704 lei, după cum aflăm de pe site-ul oficial al celor de la Dacia.

Dacia mai are însă și alte două pachete. Este vorba despre pachetele Standard și Dacia All Inclusive. Câți bani plătești lunar pentru un model Dacia Sandero III Stepway în 2024, dacă îl cumperi în leasing prin pachetul Dacia Standard?

ADVERTISEMENT

Aici vorbim despre o rată aproape dublă. Mai exact, este vorba despre 1.432 de lei lunar. Iar în acest caz beneficiezi de o garanție timp de 3 ani de zile și nu ai nici revizii și nici asistența rutieră asigurate. De asemenea, vei avea nevoie de un avans de 20.625 de lei.

În ceea ce privește pachetul Dacia All Inclusive, aici ai o rată lunară fixă de 1.492 de lei. Totodată, beneficiezi de revizii, asistență rutieră, dar și garanție, timp de 5 ani de zile. Avansul de care ai nevoie este de 22.749 de lei.

ADVERTISEMENT