Life

Noul model de la Dacia care i-a uimit până și pe elvețieni. Are un design aparte și atrage toate privirile

Mașina românească care a ”furat” privirile vizitatorilor Salonului Auto de la Geneva. Este un model unic, iar designul său este modern.
27.02.2024 | 19:33
Noul model de la Dacia care ia uimit pana si pe elvetieni Are un design aparte si atrage toate privirile
Noul model de la Dacia care i-a uimit până și pe elvețieni. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mașinile românești i-au cucerit pe străini. Modelele produse la noi în țară au demonstrat că sunt fiabile și că pot fi chiar și pe placul celor mai pretențioși. De data asta, elvețienii sunt cei care au făcut o pasiune pentru un model românesc de mașină care atrage toate privirile.

Modelul Dacia care a furat toate privirile la Salonul Auto de la Geneva

Zilele acestea, în Elveția, are loc Salonul Auto de la Geneva. Cele mai frumoase bijuterii pe patru roți pot fi admirate în cadrul ediției din 2024. România este și ea prezentă, fiind reprezentată de o mașină care a furat privirile tuturor.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, la Salonul Auto de la Geneva, Dacia bifează trei premiere. Însă, de departe, modelul care a prezentat interes pentru mulți a fost Dacia Sandrider. Modelul este complet diferit față de ce a prezentat, până acum, Dacia.

Dacia Sandrider va mai atrage priviri și anul viitor, atunci când va concura la Raliul Dakar. Modelul Dacia Sandrier este produs la Mioveni și, potrivit celor de la promotor.ro, prețul nu mai este un secret.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să intre în posesia unui model Sandrider trebuie să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 18.800 de euro. Contra acestei sume, viitori proprietari vor beneficia de anumite facilități care nu se regăsesc pe alte modele.

Dacia Sandrider este o mașină cu un propulsor full-hybrid, așa cum are, în prezent și Dacia Jogger. Schimbarea notabilă este dată de faptul că Dacia Sandrier nu va mai avea motorizare Diesel.

ADVERTISEMENT

Ce alte ”bijuterii” românești mai pot fi admirate la Geneva

Tot la Salonul Auto de la Geneva, participanții mai pot admira și alte modele românești, precum Dacia Duster sau Dacia Spring facelift. Dacia Spring facelift a atras și ea priviri, mai ales că noul design este unul modern și are câteva influențe din Dacia Duster 3.

La Salonul Auto de la Geneva sunt prezente zeci de modele de mașini, fiecare dintre ele având caracteristici ce se pliază pe nevoile doritorilor. Însă, ca la orice ediție, există anumite mașini considerate ”vedetele” salonului. Adică, acele autoturisme de la care nimeni nu își poate lua privirea.

ADVERTISEMENT

Unul dintre aceste modele este MG 3 care, pentru cunoscători este similar la design cu Dacia Sandero. Marea surpriză de anul acesta a celor de la MG este lansarea unui nou brand care se dorește a fi complet electric.

Primul exemplar complet electric va fi un sedan a cărui autonomie este estimată la 800 de kilometri. Dar, acestea nu sunt singurele modele care se află în centrul atenției la Salonul Auto de la Geneva.

Vizitatorii care trec pragul Salonului, vor avea ocazia să călătorească în timp, datorită modelelor clasice. Conceptele care au o istorie bogată în spate sunt prezente la Geneva cu modele unice, iar Kimera EVO38 sigur nu va trece neobservată.

ADVERTISEMENT
Tags: