Life

Câți bani poți să faci în viață în funcție de ziua de naștere. Cum se calculează cifra prosperității

Numerologii au dezvăluit cât de bogat poți să devii în funcție de ziua în care te-ai născut! Calculează cifra prosperității și vezi ce trebuie să schimbi pentru a face bani!
09.11.2022 | 14:04
Cati bani poti sa faci in viata in functie de ziua de nastere Cum se calculeaza cifra prosperitatii
Câți bani poți să faci în funcție de cifra prosperității. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Numerologii Oana și Adina Timofte au explicat cât de bogați pot ajunge oamenii în funcția de ziua în care s-au născut. Unii au depășit anumite frici, iar specialistele au oferit și sfaturi utile.

Care sunt șansele să devii bogat în funcție de ziua în care te-ai născut. Cifra prosperității determină totul

La fel cum există cifra destinului, care ne influențează cursul vieții, numerologii vorbesc și despre cifra prosperității. Aceasta arată cât de bogat poți să devii și are metodă simplă de calcul.

ADVERTISEMENT

Se alege doar ziua din data de naștere, numerele se adună cu 1, iar rezultatul final trebuie să fie cuprins între 1 și 9.  De pildă, dacă cineva este născut pe data de 23 ianuarie, cifra prosperității va fi următoarea: 2+3+1=6.

Oana și Adina Timofte au luat fiecare cifră pe rând în emisiunea Vorbește lumea, prezentată de Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, și au explicat cât de mulți bani poate face cineva în funcție de ziua nașterii.

ADVERTISEMENT

Cifra prosperității 1

Cei care au cifra prosperității 1 au și un mare noroc la bani. Totuși, trebuie să aibă grijă la atitudinea în fața celorlalți, să nu fie prea impulsiv și încăpățânați. Totodată, trebuie să dispună de determinare și curaj. Dacă simt că nu au noroc la bani, să-și cumpere un plic verde în care o dată pe săptămână să pună sume cu cifra 3. Pentru ei, verdele e o culoare benefică. În plus, pentru a crea energia abundenței, duminica pot mânca ceva dulce.

Cifra prosperității 2

Pentru cei care au ajuns la cifra banilor 2 veștile nu sunt bune, ei au ghinion. Însă, există remedii. Ei atrag datorii, pagube și trădare și asta pentru că sunt în strânsă legătură cu relațiile cu cei din jur. Este foarte important să aibă o relație armonioasă cu o figură maternă. În plus, este util să postească în fiecare luni.

ADVERTISEMENT

Cifra prosperității 3

La cifra 3 banii vin cu ușurință, dacă acest lucru nu se întâmplă, înseamnă că există o problemă cu comunicarea. Nu trebuie să-și dezvăluie planurile financiare. Au noroc la bani, dar nu știu să economisească. Când dau bani, să fie întorși înspre ei și, miercurea, să poarte un articol vestimentar galben.

Cifra prosperității 4

Cei cu energia 4 greșesc atunci când se limitează și consideră că banii înseamnă muncă până la epuizare. Trebuie să renunțe la acest obicei. În plus, pentru ei, relația cu figura paternă este foarte important. Periodic, să se răsfețe și să cumpere ceva pentru ei, pentru a atrage banii.

ADVERTISEMENT

Cifra prosperității 5

Cifra 5 are noroc foarte mare la bani, dar se pierd la fel de ușor precum se câștigă. Recomandat pentru ei este ca 10% din ceea ce câștigă să ofere unui membru al familiei, într-un plic galben. Joia, este important să poarte verde.

Cifra prosperității 6

Cifra 6 are foarte mare noroc la bani, dar oamenii cărora le corespunde se tem să se îmbogățească. Ei se mulțumesc cu puțin, însă dacă nu ar mai face asta, ar fi surprinși cât de multă avere pot aduna. E necesar să se responsabilizeze pe plan financiar, să-și stabilească obiective. Pentru a-și deschide energia, pot să ofere o îmbrățișare din suflet mamei, iar miercurea să-i dea unei femei din familie suma de 6 lei sau 60 de lei.

Cifra prosperității 7

În energia banilor 7 se încadrează două categorii de oameni, cei care pot ajunge milionari de pe o zi pe alta și cei care se consideră ghinioniști și își creează singuri blocaje. Ce pot face este să hrănească un câine negru care le iese în cale și să se folosească de informațiile acumulate în viață.

Cifra prosperității 8

Cifra 8 are noroc infinit la bani, dar doar dacă au o atitudine potrivită față de cei care i-au sprijin financiar la un moment dat în viață. Dacă au împrumutat bani și nu i-au mai dat înapoi, să repare acest lucru, altfel, vor continua să piardă.

Cifra prosperității 9

Cei care au cifra 9 au noroc la bani prin atingere. Chiar dacă nu-i vor neapărat, au un succes înnăscut la a-i face. Cei care simt că nu câștigă suficient, să facă marțea rugăciuni de curățare și în apa cu care spală pe jos să pună sare mare. Totodată, să îngrijească animalele și să renunțe la furie.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Informația momentului despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat ACUM
Informația momentului despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat ACUM
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Claudia Pătrășcanu, poze în costum de baie. Cât de pregătită este pentru vară
Claudia Pătrășcanu, poze în costum de baie. Cât de pregătită este pentru vară
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților