Life

Câți bani poți să faci în viață în funcție de ziua de naștere. Cum se calculează cifra prosperității

Numerologii au dezvăluit cât de bogat poți să devii în funcție de ziua în care te-ai născut! Calculează cifra prosperității și vezi ce trebuie să schimbi pentru a face bani!
09.11.2022 | 14:04
Cati bani poti sa faci in viata in functie de ziua de nastere Cum se calculeaza cifra prosperitatii
Câți bani poți să faci în funcție de cifra prosperității. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Numerologii Oana și Adina Timofte au explicat cât de bogați pot ajunge oamenii în funcția de ziua în care s-au născut. Unii au depășit anumite frici, iar specialistele au oferit și sfaturi utile.

Care sunt șansele să devii bogat în funcție de ziua în care te-ai născut. Cifra prosperității determină totul

La fel cum există cifra destinului, care ne influențează cursul vieții, numerologii vorbesc și despre cifra prosperității. Aceasta arată cât de bogat poți să devii și are metodă simplă de calcul.

ADVERTISEMENT

Se alege doar ziua din data de naștere, numerele se adună cu 1, iar rezultatul final trebuie să fie cuprins între 1 și 9.  De pildă, dacă cineva este născut pe data de 23 ianuarie, cifra prosperității va fi următoarea: 2+3+1=6.

Oana și Adina Timofte au luat fiecare cifră pe rând în emisiunea Vorbește lumea, prezentată de Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, și au explicat cât de mulți bani poate face cineva în funcție de ziua nașterii.

ADVERTISEMENT

Cifra prosperității 1

Cei care au cifra prosperității 1 au și un mare noroc la bani. Totuși, trebuie să aibă grijă la atitudinea în fața celorlalți, să nu fie prea impulsiv și încăpățânați. Totodată, trebuie să dispună de determinare și curaj. Dacă simt că nu au noroc la bani, să-și cumpere un plic verde în care o dată pe săptămână să pună sume cu cifra 3. Pentru ei, verdele e o culoare benefică. În plus, pentru a crea energia abundenței, duminica pot mânca ceva dulce.

Cifra prosperității 2

Pentru cei care au ajuns la cifra banilor 2 veștile nu sunt bune, ei au ghinion. Însă, există remedii. Ei atrag datorii, pagube și trădare și asta pentru că sunt în strânsă legătură cu relațiile cu cei din jur. Este foarte important să aibă o relație armonioasă cu o figură maternă. În plus, este util să postească în fiecare luni.

ADVERTISEMENT

Cifra prosperității 3

La cifra 3 banii vin cu ușurință, dacă acest lucru nu se întâmplă, înseamnă că există o problemă cu comunicarea. Nu trebuie să-și dezvăluie planurile financiare. Au noroc la bani, dar nu știu să economisească. Când dau bani, să fie întorși înspre ei și, miercurea, să poarte un articol vestimentar galben.

Cifra prosperității 4

Cei cu energia 4 greșesc atunci când se limitează și consideră că banii înseamnă muncă până la epuizare. Trebuie să renunțe la acest obicei. În plus, pentru ei, relația cu figura paternă este foarte important. Periodic, să se răsfețe și să cumpere ceva pentru ei, pentru a atrage banii.

ADVERTISEMENT

Cifra prosperității 5

Cifra 5 are noroc foarte mare la bani, dar se pierd la fel de ușor precum se câștigă. Recomandat pentru ei este ca 10% din ceea ce câștigă să ofere unui membru al familiei, într-un plic galben. Joia, este important să poarte verde.

Cifra prosperității 6

Cifra 6 are foarte mare noroc la bani, dar oamenii cărora le corespunde se tem să se îmbogățească. Ei se mulțumesc cu puțin, însă dacă nu ar mai face asta, ar fi surprinși cât de multă avere pot aduna. E necesar să se responsabilizeze pe plan financiar, să-și stabilească obiective. Pentru a-și deschide energia, pot să ofere o îmbrățișare din suflet mamei, iar miercurea să-i dea unei femei din familie suma de 6 lei sau 60 de lei.

Cifra prosperității 7

În energia banilor 7 se încadrează două categorii de oameni, cei care pot ajunge milionari de pe o zi pe alta și cei care se consideră ghinioniști și își creează singuri blocaje. Ce pot face este să hrănească un câine negru care le iese în cale și să se folosească de informațiile acumulate în viață.

Cifra prosperității 8

Cifra 8 are noroc infinit la bani, dar doar dacă au o atitudine potrivită față de cei care i-au sprijin financiar la un moment dat în viață. Dacă au împrumutat bani și nu i-au mai dat înapoi, să repare acest lucru, altfel, vor continua să piardă.

Cifra prosperității 9

Cei care au cifra 9 au noroc la bani prin atingere. Chiar dacă nu-i vor neapărat, au un succes înnăscut la a-i face. Cei care simt că nu câștigă suficient, să facă marțea rugăciuni de curățare și în apa cu care spală pe jos să pună sare mare. Totodată, să îngrijească animalele și să renunțe la furie.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Ce se întâmplă cu Gmail. Informația care a bulversat lumea
Ce se întâmplă cu Gmail. Informația care a bulversat lumea
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni