Life

Câți bani trebuie să scoți din buzunar să mănânci la restaurantul lui Bodo, fostul ginere al lui Traian Băsescu

Prețurile la restaurantul lui Bodo, fostul ginere al lui Traian Băsescu, nu sunt tocmai mici. Acesta are deschis un local grecesc în București.
13.11.2022 | 15:26
Cati bani trebuie sa scoti din buzunar sa mananci la restaurantul lui Bodo fostul ginere al lui Traian Basescu
Bodo, solistul trupei Proconsul. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bodo, solistul de la Proconsul, are prețuri destul de măricele la restaurantul grecesc pe care îl are în București. Fostul ginere al lui Traian Băsescu deține un local intitulat „La Kostas”, în care se regăsesc o serie de bucate cu specific elen.

Bodo de la Proconsul deține un restaurant cu specific grecesc

Potrivit cancan.ro, fructele de mare sunt cele mai cerute preparate la restaurantul lui Bodo și, comparativ cu prețurile celorlalte localuri din Capitală, sunt destul de scumpe!

ADVERTISEMENT

Un homar poate ajunge să coste până la 180 de lei, astfel că 100 de grame ar veni undeva la 45 de lei, conform sursei mai sus menționate. Pentru 300-400 de grame de homar, bucureștenii care vor să mănânce la fostul ginere al lui Băsescu trebuie să scoată lejer peste 130 de lei din buzunare.

Alte preparate care sunt comandate precum pâinea caldă sunt salatele, în special cea grecească. Acestea variază ca preț, cel mai mic fiind 19 lei. Un platou cu aperitive, în funcție de alegerile clienților, poate ajunge până la 45 de lei.

ADVERTISEMENT

Bodo a știut să se reorienteze după ce a lăsat-o mai moale cu muzica în ultima vreme. Infarctul pe care l-a suferit în vara anului 2020 i-a schimbat destul de mult perspectivele, artistul și soția sa alegând să se mute din București pentru a nu mai lua contact cu stresul zilnic din oraș.

Artistul și soția s-au retras la țară, unde au creat un atelier pentru copiii talentați

Cuplul și-a luat o casă în Dobrești, județul Argeș, și s-a implicat în ajutorarea copiilor cu talente din zonă. Au închiriat o fostă discotecă din sat pe care au transformat-o în centru de creație pentru copii, atelierul bucurându-se de un real succes.

ADVERTISEMENT

„Învăţăm copiii să fie adulţi responsabili. Învaţă să gătească, să dăruiască, să lege prietenii sănătoase, să fie altruişti, să-şi onoreze părinţii etc.

Formăm caractere integre, acesta este motto-ul nostru. A fost Dumnezeu cu noi, că prea s-au legat toate”, spunea Loredana, soția lui Bodo, în urmă cu ceva timp pentru ziarul Adevărul.

ADVERTISEMENT