News

Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu

Numărul uimitor de mici pe care o singură persoană a comandat-o la o terasă de 1 mai. Oamenilor nu le-a venit să creadă.
01.05.2024 | 22:21
Cati mici a comandat un singur roman la o terasa de 1 Mai Numarul la uimit pana si pe gratargiu
Câți mici a putut să comande un român de 1 mai. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

De 1 mai, românii au o tradiție bine împământenită: să mănânce mici. Nu toți pot și au unde să încingă grătarul, astfel că se mulțumesc să comande de la diferite restaurante. Totuși, un bărbat a luat pe toată lumea prin surprindere cu dorința sa.

Câți mici a putut să comande un român de la o terasă, de 1 mai

De 1 mai, grătarele au sfârâit toată ziua și bineînțeles că nu puteau lipsi celebrii mici. Iar cei care nu s-au putut bucura de relaxare la iarbă verde, au fost nevoiți să se mulțumească cu cei din restaurante.

ADVERTISEMENT

La terasele populare din București s-a stat la coadă chiar și două ore pentru o porție de mici, iar oamenii n-au mai ținut cont nici de faptul că prețurile au mai crescut în ultima perioadă.

Primii clienți s-au așezat la rând încă de la primele ore ale dimineții, astfel că, până la prânz, unele restaurante au rămas  fără carne, în ciuda faptului că și-au făcut provizii considerabile.

ADVERTISEMENT

Nici nu este de mirare, ținând cont că de 1 mai au fost sute de comenzi de mici pe oră. „Vreo 100, 150 de comenzi pe oră. Am făcut de dimineaţă tactica ca la fotbal, toată lumea e pe poziţii, toată lumea ştie ce trebuie să facă”, a dezvăluit Daniel Ciotoianu, managerul unei terase din Drumul Taberei.

Comandă uriașă de mici

În timp ce majoritatea persoanelor s-au rezumat la una sau două porții de mici, au existat altele care au avut comenzi uriașe. Acest lucru, spun reprezentanții restaurantelor, a făcut ca timpul de așteptare să crească.

ADVERTISEMENT

„Dacă sunt două comenzi de 100 de mici la două persoane, ceilalti 50 din spate mai pierd juma de oră”, a explicat pentru observatornews.ro Adrian Rebenciuc, patronul unei terase.

Tot el a spus și care a fost cea mai mare comandă de mici pe care a avut-o de 1 mai. Nici măcar gargaragiului nu i-a venit să creadă cât trebuie să muncească pentru o singură persoană: „350, un grătar întreg”.

ADVERTISEMENT

„Am avut o comandă de 250 de mici si 30 de kg de carnati la o companie. Avem comenzi in asteptare. Lucrăm non stop, adică nu ne oprim sub nicio formă”, a adăugat și Marian Ciotoianu.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Jean de la Craiova, după ce s-a zvonit că și-a înșelat soția. „Ochii...
Jean de la Craiova, după ce s-a zvonit că și-a înșelat soția. „Ochii văd, inima cere”
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților