News

Câți români au dispărut fără urmă! Ironia cruntă: 112 pagini pe siteul Poliției Române

29.07.2019 | 13:27
Cati romani au disparut fara urma Ironia crunta 112 pagini pe siteul Politiei Romane

După cazul fetelor dispărute, violate, ucise, tranșate și incendiate de criminalul din Caracal, rămâne întrebarea câți români au dispărut fără urmă, în ultima perioadă. Ei bine, ca o ironie a sorții, site-ul Poliției Române are 112 pagini cu persoane dispărute.

Câți români au dispărut fără urmă în România

Paginile cu persoane dispărute sunt în număr de 112, la fel ca numărul serviciului de urgență al STS pe care l-a format ultima fată răpită din Caracal. Alexandra Măceșanu a sunat disperată la 112 pentru a fi salvată din mâinile lui Gheorghe Dincă, cel care avea să-i devină călău. Polițiștilor le-au trebuit aproape 19 ore pentru a ajunge la domiciliul criminalului, însă au ajuns mult prea târziu. Criminalul spune că a ucis-o și i-a incendiat trupul!

Fata de 15 ani apare pe ultima pagină a Poliției Române ca fiind ultima persoană dată dispărută în România. Pe aceeași pagină apare și cealaltă victimă a lui Gheorghe Dincă. Acesta a recunoscut că a răpit-o și a ucis-o și pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani.

Câți români au dispărut fără urmă în România
Câți români au dispărut fără urmă în România

Gheorghe Dincă a ucis-o pe Luiza Melencu, iar procurorul pierdea timpul cu detectorul de minciuni

Potrivit ultimelor informații apărute din anchetă, se pare că Gheorghe Dincă ar fi ucis-o pe Luiza Melencu chiar în aceeași zi în care a răpit-o, în urmă cu patru luni, iar trupul său fără viață ar fi fost aruncat în râul Olt! Timp de patru luni, se pare că polițiștii și procurorii nu au făcut nimic pentru a o găsi pe fată.

Mai mult, procurorul a dus-o pe mama și pe bunicul fetei la detectorul de minciuni pentru a se asigura că spun adevărul! Aceste detalii au fost furnizate chiar de mama Luizei Melencu, în direct la România TV. Femeia mai spune că a fost tratată foarte rău de polițiști și procurori, care i-au spus în față că de-abia așteaptă să scape de acest caz. Opinia publică așteaptă măsurile disciplinare împotriva acestor specimene de slujbași ai statutului care se cred Dumnezeu pe pământ, dar care, probabil, se vor materializa prin „mutări strategice” în alte funcții pentru că, bine se știe, corb la corb nu-și scoate ochii… Iar cetățenii „de rând” vor continua să dispară fără să-i pese nimănui din poliție sau jandarmerie.