News

Căutări disperate în apele Timișului. O fată de 18 ani a intrat în râu și a mai ieșit

Dispariția tinerei a fost observată de prietenii cu care se afla la scăldat. Aceștia au sunat la 112 și au sesizat autoritățile.
20.08.2023 | 18:11
Cautari disperate in apele Timisului O fata de 18 ani a intrat in rau si a mai iesit
Căutări disperate în apele Timișului. sursa foto: News Week
ADVERTISEMENT

Căutări disperate în apele Timișului, după ce o fată de 18 ani a intrat în râu și nu a mai ieșit. Evenimentul a avut loc duminică după-amiaza, în timp ce tânăra se afla la scăldat cu mai mulți prieteni.

Căutări disperate, o fată de 18 ani nu a mai ieșit din apele Timișului

Mai mulți tineri s-au întâlnit la final de săptămână în comuna Șag, din județul Timiș, pentru a se distra și a se răcori în apele râului. Însă, totul s-a transformat în panică, după ce una dintre fetele din grupul de tineri, a intrat să înoate și nu a mai ieșit.

ADVERTISEMENT

Prietenii acesteia au sesizat dispariția și au sunat la 112. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și scafandri. În aceste momente, tânăra este căutată cu trei bărci și un echipaj de scafandri.

„La ora 15:50 am fost solicitați prin apel 112 să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane de sex feminin, dispărute în râul Timiș, în comuna Șag (sub pod).

ADVERTISEMENT

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara și Secției Deta (1 ofițer, 12 subofițeri) desfășoară această misiune cu trei bărci și un echipaj de scafandri. La fața locului este alocată o ambulanță SMURD cu medic”, au transmis reprezentanții ISU Timiș, potrivit Opinia Timișoarei.

Un tânăr a dispărut în apele Crișului Alb

Și în județul Arad au loc căutări, la această oră, după un incident asemănător. Un tânăr de aproximativ 30 de ani a dispărut în apele Crișului Alb, în apropiere de localitatea Voivodeni, potrivit presei locale.

ADVERTISEMENT

Bărbatul se afla cu prietenii la scăldat, duminică după-amiaza, însă la un moment dat a dispărut. Tinerii au bănuit că a fost luat de curenți, astfel au alerat autoritățile, în speranța că va fi găsit.

În zonă intervin salvatorii cu o barcă și o autospecială. De asemenea, a fost solicitată și intervenția unui elicopter SMURD, precum și a unei ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă.

ADVERTISEMENT

„Din primele informații este vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani. Se afla la scăldat împreună cu un grup de prieteni. Intervenția este în dinamică”, au transmis pompierii din Arad.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot...
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze