News

Caz revoltător în Bihor. Tatăl unei fetițe rănite într-un accident a încercat să mușamalizeze tot

07.09.2020 | 19:27
Caz revoltator in Bihor Tatal unei fetite ranite intrun accident a incercat sa musamalizeze tot
ADVERTISEMENT

Un caz bizar a atras atenția polițiștilor din Bihor, după ce tatăl unei fetițe rănite într-un accident a încercat să-l salveze pe șoferul vinovat de dosar penal.

Polițiștii și-au dat seama că ceva e în neregulă și i-au întocmit dosar penal și bărbatului care a încercat să mușamalizeze cazul.

ADVERTISEMENT

Mai exact, o fetiță a fost rănită după ce a căzut dintr-un tractor, condus de un bărbat beat și fără permis.

Tatăl unei fetițe rănite într-un accident din Bihor a încercat să mușamalizeze cazul

Pentru a-l salva de problemele legale pe șoferul tractorului, tatăl fetiței a „plantat” la fața locului o bicicletă și a susținut că fiica sa a căzut de pe bicicletă.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, tatăl fetiței se cunoștea bine cu șoferul tractorului și a încercat să-l salveze de un dosar penal, însă polițiștii nu s-au lăsat induși în eroare.

Oamenii legii au stabilit că accidentul s-a produs în localitatea Mierlău, din județul Bihor, duminică 6 septembrie. Un tractor condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani din Hidișelu de Sus transporta o fetiță de 12 ani, care s-a dezachilibrat și a căzut pe șosea, rănindu-se ușor, potrivit ebihoreanul.ro.

ADVERTISEMENT

Șoferul a părăsit locul faptei și pentru că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Mai mult, nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, în timp ce tractorul și remorca acestuia nu erau înregistrate.

Bărbatul a refuzat să fie dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, cu toate că avea o alcoolemie de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au deschis un dosar penal pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînregistrat pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice, refuzul de recoltare de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conform sursei citate.

Tatăl fetiței rănite va fi anchetat pentru favorizarea infractorului, în condițiile în care a încercat să-l ajute pe acesta să scape de dosar penal.

ADVERTISEMENT