News

Caz șocant în Alba. O fetiță a fost violată și bătută de tatăl vitreg timp de 4 ani

O fetiță a trăit ani la rând un coșmar, chiar în propria familie. A fost agresată sexual, timp de patru ani, de soțul mamei sale.
22.09.2023 | 15:34
Caz socant in Alba O fetita a fost violata si batuta de tatal vitreg timp de 4 ani
O fetiță a fost violată de tatăl vitreg. Foto (descriptiv) Unsplash
ADVERTISEMENT

Caz șocant în Alba, acolo unde o fetiță a fost violată de tatăl vitreg timp de 4 ani. Chinul prin care a trecut minora a început când avea doar nouă ani. Acum, când are 13 ani, totul a ieșit la iveală.

O fetiță a fost violată de tatăl vitreg, în Alba

Mai exact, în 2019, bărbatul a început să o abuzeze pe fiica soției sale dintr-o altă căsătorie. Faptele aveau loc în două locuințe ale familiei, când individul rămânea singur cu minora.

ADVERTISEMENT

Potrivit procurorilor, tatăl vitreg al fetei a profitat de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința. „Inculpatul a adoptat o atitudine deviant sexuală în relaţia cu persoana vătămată minoră, în prezent în vârstă de 13 ani, fiica soţiei sale dintr-o altă căsătorie, atât în locuinţa comună de pe raza municipiului Aiud, judeţul Alba (până în martie 2020), cât şi în locuinţa comună din Ocna Mureş, judeţul Alba (ulterior lunii martie 2020).

Sens în care a abuzat-o sexual pe minoră, în mod periodic, atât prin comiterea unor acte de natură sexuală, cât şi acte de penetrare vaginală, toate acestea în scopul obţinerii unor satisfacţii de ordin sexual”, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.

ADVERTISEMENT

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Abuzurile la care a fost supusă fetița au durat până în luna mai 2023. Mai mult, în urmă cu două luni, pentru că victima a refuzat să întrețină relații sexuale cu el, individul a bătut-o.

Potrivit oamenilor legii, fata a primit numeroase lovituri în zona capului cu un telefon mobil. Anchetatorii spun că fata a trecut prin clipe îngrozitoare, care i-au pus în pericol dezvoltarea fizică și morală.

ADVERTISEMENT

Fata „s-a aflat în imposibilitatea de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, acţiuni care, având în vedere caracterul de continuitate, au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică şi morală a minorei în ceea ce priveşte percepţia acesteia asupra comportamentului sexual normal şi vieţii afective în general.

Minora a suferit un puternic abuz sexual, emoţional şi fizic, timp de mai mulţi ani în propria familie”, au adăugat procurorii, vineri, în comunicatul de presă, potrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT

Bărbatul din Alba a fost reținut, iar ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. El este cercetat pentru viol, agresiune sexuală, violenţă în familie şi rele tratamente aplicare minorului.

ADVERTISEMENT