News

Scene șocante în Neamț. Două adolescente au bătut o altă minoră până au băgat-o în spital

Incident violent într-un parc din județul Neamț, aici unde două adolescente au bătut o altă minoră. Fata a ajuns la spital.
28.04.2024 | 17:49
Scene socante in Neamt Doua adolescente au batut o alta minora pana au bagato in spital
Două adolescente au bătut o altă minoră, în Neamț. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Două adolescente din Neamț au bătut o altă minoră până au băgat-o în spital. Scenele șocante au avut loc într-un parc din municipiul Roman, în plină zi, sub ochii trecătorilor. Mama copilei a făcut public incidentul.

Bătaie într-un parc din Neamț. Două adolescente au agresat o altă minoră

Fata, în vârstă de 13 ani, a fost implicată într-un conflict spontan cu cele două agresoare. În timp ce se afla într-un foișor, a fost lovită cu brutalitate de celelalte două adolescente de 13, respectiv 15 ani.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, la întreaga scenă ar fi participat și alte persoane, care nu au făcut nimic pentru a o salva pe victimă. Din contră, unii dintre martori ar fi încurajat agresoarele să o lovească în continuare pe copilă.

Totul a fost filmat, iar videoclipul a ajuns în atenția mamei sale. Șocată, femeia a anunțat polițiștii și a făcut public incidentul în mediul online, atrăgând atenția asupra acestui fenomen îngrijorător înregistrat în rândul adolescenților.

ADVERTISEMENT

Fata a fost internată într-un spital

În urma acestui eveniment revoltător, oamenii legii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Însă, nu se știe dacă agresoarele vor fi trase la răspundere, având în vedere că ambele sunt minore.

În ceea ce privește victima, aceasta a suferit mai multe răni. Inițial a fost transportată la spitalul din Roman. Având în vedere leziunile serioase, medicii au decis că trebuie să fie transferată la un spital din județul Iași, aici unde a fost internată.

ADVERTISEMENT

Un caz similar a avut loc, la finalul lunii martie, în Bistrița. Doi minori de 15 și 16 ani au atacat un alt băiat, în vârstă de 15 ani, în plină stradă. Copilul a fost bătut cu bestialitate, fiind transportat la o unitate medicală.

Bătaia a fost oprită chiar de un echipaj de jandarmi care se afla în patrulare la momentul respectiv. „Doi minori de 15, respectiv 16 ani au atacat un alt tânăr de 15 ani, lovindu-l foarte agresiv.

ADVERTISEMENT

Un echipaj de Jandarmerie care se afla într-o acţiune de patrulare în zona respectivă a intervenit imediat pentru oprirea acestora”, informa Jandarmeria Bistrița. Cei doi agresori sunt cercetați pentru loviri și alte violențe.

 

ADVERTISEMENT
Tags: