Caz șocant în Italia. O fetiță a fost violată și omorâtă în bătaie de un român

Bogdan Solomon   
în HotNews
24/01/2021, 17:21
Caz șocant în Italia. O fetiță a fost violată și omorâtă în bătaie de un român
Bărbatul a încercat să le explice anchetatorilor că decesul a survenit în urma unui accident domestic, dar rezultatele autopsiei îl contrazic. Sursa foto: Colaj Fanatik

Un român din localitatea italiană Cabiate (Como) a fost arestat și urmează să fie judecat după ce a ucis-o în chinuri inimaginabile pe fetița de un an și jumătate a partenerei de viață, care obișnuia să o lase în grija lui de fiecare dată când pleca la muncă.

Scos din minți de plânsetele micuței, tânărul de 25 de ani a violat-o și a bătut-o cu bestialitate până când aceasta a început să vomite. Nici bunica nu a mai putut, din păcate, să facă nimic pentru a-i salva viața.

Bătrâna a venit în vizită și a alertat autoritățile, dar nepoțica sa era deja inconștientă și respira tot mai greu din cauza loviturilor încasate. Luat la întrebări de polițiștii sosiți ulterior la fața locului, bărbatul a susținut că decesul a survenit în urma unui accident domestic. Rezultatele autopsiei, însă, îl contrazic.

Fetiță violată și omorâtă în bătaie de un român. S-a întâmplat în Italia

Medicii legiști au constatat că fetiţa a fost violată în repetate rânduri şi bătută cu sălbăticie de românul care nu suporta s-o audă plângând. Pe trupul neînsuflețit au fost descoperite numeroase vânătăi la nivelul braţelor şi picioarelor, răni atribuite violenței sexuale, precum şi leziuni la spate şi cap.

A violat-o şi a bătut-o pe fetiţă în repetate rânduri şi a ucis-o în bătaie”, a fost concluzia anchetatorilor. De altfel, procurorul care a preluat acest caz consideră că micuţa a fost bătută în mod repetat şi înainte de 11 ianuarie, data la care s-a stins din viață.

Românul a fost reținut și plasat în arest preventiv sub acuzaţia de rele tratamente care au dus la moartea victimei şi violenţă sexuală. Urmează să fie judecat şi, cel mai probabil, condamnat pe viață. Cazul a stârnit un val de reacții în mediul online, inclusiv din partea liderilor politici ai țării.

Ca tată al unui copil, mă simt rău. Un copil de 18 luni, torturat și violat de partenerul mamei sale. Nu există cuvinte care să descrie această oroare.

Răul în forma sa cea mai șocantă. O rugăciune pentru acest biet mic înger care s-a dus în Rai.

Pentru monstrul care a comis această oribilă crimă, speranța unei vieți în închisoare, cu castrare chimică, fără reduceri, fără milă, așteptând Justiția divină”, a scris fostul ministru de Interne Matteo Salvini, pe contul său de Twitter.

Închide ×