News

Caz șocant în Bihor. Un băiat de 15 ani i-a tăiat gâtul unui alt tânăr de aceeași vârstă. Victima, în stare gravă la spital

Un caz șocant a fost raportat în județul Bihor. Miercuri seara, într-un parc din Oradea, un băiat de 15 ani i-a tăiat gâtul unui alt tânăr de aceeași vârstă. Victima a fost operată și este în stare gravă la spital.
23.06.2022 | 17:41
Caz socant in Bihor Un baiat de 15 ani ia taiat gatul unui alt tanar de aceeasi varsta Victima in stare grava la spital
Un băiat de 15 ani i-a tăiat gâtul unui alt tânăr pe motiv că ar fi refuzat să îi ceară iertare. Victima, în stare critică. Sursa foto: bihon.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 15 ani din Oradea a fost la un pas de moarte și este în stare gravă la spital, după ce un băiat de aceeași vârstă l-a tăiat cu un cuțit în zona gâtului.

Un băiat de 15 ani i-a tăiat gâtul unui alt tânăr pe motiv că ar fi refuzat să îi ceară iertare. Victima, în stare critică

Din primele informații, incidentul a avut loc în cursul serii de miercuri, 22 iunie, în zona unui parc din Oradea.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, între cei doi tineri din Oradea, ambii cu vârsta de aproximativ 15-16 ani, care se cunoșteau, a izbucnit un conflict spontan, pe baza unor discuții care au degenerat.

Se pare că agresorul i-a cerut victimei să îi ceară scuze în genunchi pentru că l-ar fi jignit. Pentru că celălalt tânăr a refuzat și a rămas în picioare, inculpatul a pus mâna pe un briceag și l-a tăiat în zona gâtului.

ADVERTISEMENT

Rănit grav, băiatul agresat a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Județean din Oradea, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgenţă.

Site-ul Bihon.ro informează că agresorul este elev la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul din Oradea. Acesta are antecedente și se află în baza de date a polițiștilor.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după faptă, tânărul a fost prins de Poliție și reținut pentru 24 de ore. Procurorul de caz a formulat referat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Orele următoare, cruciale pentru tânărul atacat din Oradea

ObservatorNews anunță că băiatul înjunghiat a fost operat, fiind vorba despre o intervenție chirurgicală complexă care a durat câteva ore.

ADVERTISEMENT

Medicii de la Spitalul Clinic Județean din Oradea spun că acum starea lui este stabilă, dar următoarele ore sunt cruciale pentru că lama cuţitului i-a atins peretele carotidei.

Cadrele medicale mai spun că băiatul va avea nevoie de cel puțin 25 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu vor interveni complicații în urma intervenției chirurgicale.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată