News

Caz șocant în Constanța: fetiță de 13 ani, violată de propria mamă timp de patru ani

Un caz de-a dreptul șocant a avut loc în Constanța, acolo unde o fetiță de 13 ani ar fi fost violată de propria mamă timp de patru ani.
26.04.2024 | 17:41
Caz socant in Constanta fetita de 13 ani violata de propria mama timp de patru ani
Mamă din Constanța, acuzată că și-a violat fetița de 13 ani. Agresiunile ar fi avut loc timp de patru ani. Sursa foto: Replica Online / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Coșmar trăit de o fetiță din Constanța timp de patru ani: aceasta ar fi fost violată de propria mamă timp de patru ani. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și ulterior arestată preventiv.

Mamă din Constanța, acuzată că și-a violat fetița de 13 ani. Agresiunile ar fi avut loc timp de patru ani

Vineri, 26 aprilie, o femeie a fost arestată preventiv pentru comiterea infracţiunii de viol. Aceasta este acuzată că a întreţinut raporturi sexuale în mod repetat cu fiica sa, în vârstă de 13 ani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

ADVERTISEMENT

La fel de grav este faptul că la o parte dintre agresiuni ar fi luat parte și concubinul mamei. Individul ar fi fost arestat preventiv la data de 11 aprilie, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada 2020 – 2024, femeia ar fi întreţinut raporturi sexuale, în mod repetat, cu fiica sa, de 13 ani, împotriva voinţei acesteia.

ADVERTISEMENT

O parte din actele sexuale ar fi fost efectuate împreună cu concubinul femeii, care a fost arestat preventiv la data de 11 aprilie a.c., pentru săvârșirea infracţiunii de viol”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanța.

Cum s-a aflat despre acest caz extrem de grav

Primarul din Corvin, localitatea unde s-ar fi petrecut aceste grave fapte, spune că femeia se afla în evidențele Asistenței Sociale. Admite că nu s-a gândit niciodată că fata de 13 ani trece printr-o asemenea traumă.

ADVERTISEMENT

Din spusele edilului, cazul a ieșit la iveală după ce copila nu a mai suportat și i-a mărturisit unei colege calvarul prin care trece. Ulterior, informația a ajuns la urechile directoarei școlii din localitate.

Copila a mers la o prietenă căreia i-a spus totul. Aceasta a vorbit cu învățătoarea, iar cea din urmă cu directorul școlii, care a anunțat autoritățile. Eu am observat-o mai retrasă, se lipea de mine când mă vedea, dar nu m-am gândit niciodată că se întâmplă așa ceva. Știu că mama mai locuiește cu o soră și o bătrână în casă. Mai are un fiu, care e plecat de acasă”, a spus primarul pentru presa publicația locală Replica Online.

ADVERTISEMENT

Tot din presa locală mai aflăm că mama acuzată de viol nu și-a recunoscut fapta. Ea ar fi spus la audieri, dar și în fața celor de la asistență socială, că, de fapt, un unchi de-al copilei ar fi violat-o.

Cert este că mama copilei, în vârstă de 31 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore. În cursul zilei de vineri a fost prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Propunerea fost admisă.

ADVERTISEMENT