News

Caz șocant la Călărași. Un profesor de engleză, acuzat că şi-a abuzat elevele în timpul meditaţiilor

26.03.2021 | 18:54
Caz șocant la Călărași. Un profesor de engleză, acuzat că şi-a abuzat elevele în timpul meditaţiilor
Scandal într-o școală din Buzău. Un profesor, acuzat că a abuzat de o fetiță de 12 ani. Cadrul didactic, reținutSursa foto: Shutterstock
ADVERTISEMENT

Caz șocant la Călărași. Un profesor de engleză este acuzat că și-a agresat elevele în timpul meditațiilor. Două minore, ambele în vârstă de 13 ani, le-au povestit părinților că au fost atinse de profesor în zonele intime.

Oamenii au sesizat imediat autoritățile. Polițiștii l-au reținut pe individ pentru 24 de ore. Instanța a hotărât ca bărbatul de 51 de ani să fie plasat în arest preventiv la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

ADVERTISEMENT

În acest dosar, cercetările sunt efectuate de Serviciul de Investigaţii Criminale. Individul este acuzat de săvârșirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor.

Caz șocant la Călărași. Un profesor de engleză, acuzat că şi-a abuzat elevele în timpul meditaţiilor

Profesorul locuiește în municipiul Călărași. Locuința bărbatului acuzat de coruperea sexuală a minorilor a fost percheziționată de polițiști la data de 24 martie, transmite Adevărul.

ADVERTISEMENT

Potrivit anchetatorilor, părinții celor două minore au reclamat faptul că bărbatul de 51 de ani le-a pipăit pe fete în zonele intime. După ce au cercetat casa individului, oamenii legii au ridicat mai multe dispozitive de stocare.

Suspectul a fost reținut la data de 24 martie și dus în fața judecătorilor. Aceștia au dispus arestul preventiv la domiciliu, pentru 30 de zile.

Polițiștii au precizat că bărbatul nu predă la nicio instituție de învățământ, în momentul de față, oferind doar meditații la domiciliu. În trecut, acesta a lucrat la mai multe școli din județul Călărași.

ADVERTISEMENT

Un caz similar s-a petrecut în localitatea Popești- Leordeni în anul 2018. O fată i-a povestit mamei sale că profesorul de matematică de la meditații i-a pus mâna pe sâni și a pupat-o. Femeia a contactat polițiștii, iau unul dintre ei a sfătuit-o să caute și alte victime, dacă vrea ca individul să fie pedepsit, transmite Libertatea.

Ulterior, mama fetei a povestit întâmplarea pe rețelele de socializare. În total, șapte adolescente au depus plângere împotriva bărbatului. Rezolvarea acestui caz a întârziat doi ani, decizia definitivă fiind primită la sfârșitul anului trecut. Acesta a primit, în primă instanță, șapte ani de închisoare cu executare. În cele din urmă, la apel, judecătorii au fost mai blânzi, iar individul a scăpat doar cu trei ani de închisoare cu suspendare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri