News

Caz șocant: o mamă de 19 ani a recunoscut că și-a ucis bebelușul nou-născut. Ce medicament i-a dat

O mamă de 19 ani a recunoscut că, în 2020, și-a ucis bebelușul nou-născut. Ce medicament i-a dat aceasta micuțului de doar 38 de zile.
10.05.2023 | 21:15
Caz socant o mama de 19 ani a recunoscut ca sia ucis bebelusul nounascut Ce medicament ia dat
Caz tragic în Marea Britanie: o mamă de 19 ani și-a ucis bebelușul de 38 de zile. Cum a procedat. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Presa din Marea Britanie relatează despre un caz șocant: o mamă de 19 ani a recunoscut că și-a ucis bebelușul de doar 38 de zile. Modul cutremurător în care aceasta a procedat cu micuțul său copil.

Caz tragic în Marea Britanie: o mamă de 19 ani și-a ucis bebelușul de 38 de zile. Cum a procedat

Evenimentul terifiant din insulă a avut loc în urmă cu doi ani. În iunie 2020, micuțul Archie Jacobs înceta din viață la doar 38 de zile de la naștere. Inițial, mama acestuia, Ellie Jacobs, a negat că ar avea vreo legătură cu acest deces.

ADVERTISEMENT

La aproape doi ani distanță, tânăra mamă din Marea Britanie a recunoscut că și-a ucis bebelușul. A spus că i-a dat o supradoză de paracetamol. În plus, pe trupul micuțului au fost descoperite mai multe fracturi: una la piciorul drept, altele la piciorul stâng.

Ellie, care avea 16 ani când l-a adus pe lume pe Archie, și-a recunoscut fapta în fața unui Tribunal din Luton. ”Archie s-a născut pe 28 aprilie 2020 și a murit pe 5 iunie, pe când avea doar cinci săptămâni.

ADVERTISEMENT

A murit din cauza unei supradoze de paracetamol. Sfărâmițate, pastilele de paracetamol i-au fost puse în biberon în seara zilei de 4 iunie sau în dimineața zilei de 5 iunie”, a declarat procurorul de caz, Jane Bickerstaff, citat de DailyMail. Acesta a mai spus că Ellie Jacobs a recunoscut că i-a pus în biberon doar un vârf de paracetamol.

Mama ucigașă, lovită de mai multe tragedii

Deși are doar 19 ani, Ellie a trecut deja prin mai multe experiențe traumatizante. La doar 16 ani, atunci când l-a născut pe Archie, adolescenta locuia într-un parc de rulote. Chiar înainte de naștere, tatăl copilului a abandonat-o pe fată.

ADVERTISEMENT

Un uriaș sprijin pentru adolescentă a fost mama ei. Din nefericire, pe 10 mai 2020, aceasta a murit într-un accident provocat de fostul partener al fetei. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost condamnat la 10 ani și 6 luni de închisoare.

După moartea mamei sale, Ellie Jacobs a primit oferte de la prietenii familiei. Ea și Archie au fost chemați să locuiască cu ei, dar a refuzat. Nu a vrut nici sprijin din partea Serviciilor Sociale. Ea a rămas în rulotă cu Archie”, explică procurorul Bickerstaff.

ADVERTISEMENT

Judecătorul din Luton a declarat că fata a recunoscut că fiul ei a murit din cauză că i-a administrat o supradoză de paracetamol, dar că nu aceasta a fost intenția ei. Inculpata își va afla sentința pentru fapta ei pe 24 mai. Până atunci rămâne în arestul poliției.

ADVERTISEMENT