News

Accident cu trei răniți în județul Ialomița. Un tânăr, adus la București cu elicopterul SMURD

Accident cu trei victime într-o localitatea din Ialomița. Una dintre victime a fost transportată în Capitală cu un elicopter SMURD
08.05.2023 | 22:39
Accident cu trei raniti in judetul Ialomita Un tanar adus la Bucuresti cu elicopterul SMURD
Una dintre victime a fost adusă în București Sursa foto: ISU Ialomița
ADVERTISEMENT

Detașamentul de pompieri Urziceni a fost solicitat să intervină la un accident rutier, produs pe raza localității Sintești, județul Ialomița, în care au fost implicate două autoturisme, a informat ISU Ialomița.

Accident cu trei răniți în județul Ialomița

Potrivit salvatorilor, la locul accidentului au fost alocate o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. ”În sprijinul acestora acţionează şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa (tip B). La intervenţie se deplasează şi elicopterul SMURD Bucureşti”, se arată în informarea ISU Ialomița.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a soldat cu trei victime, dintre care o persoană inconștientă, iar celelalte două conștiente și cooperante. ”Cele două victime conștiente și cooperante au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării.

Ulterior o persoană de sex feminin cu vârsta de aproximativ 48 de ani a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar pentru cea de-a doua persoană nu a fost necesar transportul la unitatea spitalicească.

ADVERTISEMENT

Persoana de sex masculin, cu vârsta de aproximativ 22 de ani, inconștientă a fost stabilizată la locul intervenției, ulterior fiind transportată la o unitate spitalicească din municipiul București”, au mai precizat reprezentanții ISU Ialomița, citați de Obiectiv Ialomița.

Accident rutier la Coșereni

Nu a fost singurul accident produs luni în Ialomița. În cursul dimineții, detașamentul de pompieri Urziceni a intervenit la un accident rutier, produs în localitatea Coșereni, în care au fost implicate două autoturisme.

ADVERTISEMENT
accident județul Ialomița
Pompierii din Urziceni au fost chemați la un accident în Coșereni Sursa foto: ISU Ialomița

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița a alocat de urgență la locul accidentului o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al SAJ Ialomița.

”În urma impactului au rezultat două victime, conștiente, cooperante și neîncarcerate, care au fost monitorizate de către echipajele medicale, ulterior o persoană a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar pentru cea de-a doua nu a fost necesar transportul la unitatea spitalicească.

ADVERTISEMENT

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

ADVERTISEMENT