Life

Cazul femeii care a adus pe lume 44 de copii până la 41 de ani. Cum a fost posibil acest lucru

01.07.2020 | 16:16
Cazul femeii care a adus pe lume 44 de copii pana la 41 de ani Cum a fost posibil acest lucru
Cazul femeii care a adus pe lume 44 de copii până la 41 de ani. Cum a fost posibil acest lucru. Sursa foto: mirror.co.uk
ADVERTISEMENT

Mariam Nabatanzi, o femeie în vârstă de 41 de ani din Uganda, a reușit să aducă pe lume 44 de copii și asta după ce prima ei sarcină a avut loc la numai 13 ani. Aceasta a putut să nască atâția urmași datorită unei anomalii genetice cu care a venit pe lume.

Căsătorită încă de la vârsta de 12 ani cu un bărbat mai mare cu 28 de ani, ugandeza a născut de-a lungul anilor de mai multe ori, aducând pe lume numeroși copii, scrie Mirror. Și asta până la vârsta de 36 de ani, așadar în 23 de ani a născut 44 de copii.

ADVERTISEMENT

În clipa de față femeia are trei seturi de cvadrupleţi, patru seturi de tripleţi şi şase seturi de gemeni, în timp ce restul de opt au venit „individual” pe lume, Mariam fiind una dintre cele mai fertile femei din întreaga lume.

O femeie din Uganda a adus pe lume 44 de copii până la vârsta de 36 de ani

Mama celor 44 de copii mărturisește că și-a dorit să scape de acest „blestem” al sarcinilor multiple în urmă cu ceva vreme, însă anticoncepționalele nu au ajutat-o deloc din cauza ovarelor sale prea mari.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă medicii au fost nevoiți să-i extirpe uterul, femeia nemaiputând face acum deloc copii. Mariam Nabatanzi a putut să ducă până la capăt mai multe sarcini multiple datorită unei anomalii genetice, ovarele sale fiind neobișnuit de mari.

Anomalia acesta i-a provocat femeii din Uganda numeroase sarcini multiple, până la vârsta de 23 de ani aducând pe lume aproape jumătate din copii, mai exact 25. Din păcate, femeia reușește cu greu să-și crească cei 44 de copii, mai ales că bărbatul a părăsit-o pentru a scăpa de îngrijirea uriașei familii.

ADVERTISEMENT

Mariam Nabatanzi, viață grea încă din copilărie. Cum se descurcă cu copiii

Femeia nu a avut o viață deloc ușoară, cunoscând greul încă din primele zile ale venirii pe lume. Mariam Nabatanzi a fost părăsită de mamă la doar 3 zile după ce s-a născut, tatăl său recăsătorindu-se. Din păcate, mama vitregă i-a otrăvit toți cei 5 frați mai mari, la 12 ani fiind nevoită să se căsătorească.

Din păcate, femeia nu și-a găsit fericirea nici după căsătorie pentru că a ajuns să fie abandonată de tatăl copiilor. În clipa de față, ugandeza locuiește cu cei 44 de copii în 4 căsuţe sărăcăcioase din cărămizi. Aceștia dorm pe paturi de metal cu saltele subțiri, unul dintre ei lăsându-se de școală pentru a-și ajuta mama și frații mai mici.

ADVERTISEMENT

Micuții nu se plâng și își ajută mama la treburi, ducând-o foarte greu în privința hranei, rareori văzând pe masă carne de pui sau pește. Ea gătește zilnic câte 25 kilograme de mălai pentru a hrăni toate gurile familiei sale numeroase.

Mariam face tot ce poate pentru a avea grijă de cei 44 de copii, lucrează ca organizator de evenimente, coafeză, vinde ierburi medicinale sau colectează metale și asta pentru a-și întreține zecile de odrasle.

ADVERTISEMENT
Tags: