Sport

Ce a avut de spus Dawa după FCSB – Oțelul 0-2: „Vrem să câștigăm și Cupa și titlul”

Joyskim Dawa a oferit primele declarații după eșecul FCSB-ului, scor 0-2 cu Oțelul Galați, în etapa a 18-a din SuperLiga.
04.12.2023 | 09:34
Ce a avut de spus Dawa dupa FCSB  Otelul 02 Vrem sa castigam si Cupa si titlul
Joyskim Dawa a tras primele concluzii după FCSB - Oțelul 0-2. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut, pe teren propriu, împotriva celor de la Oțelul Galați, scor 0-2, în etapa a 18-a. Dorinel Munteanu s-a ținut de promisiunea făcută la FANATIK SUPERLIGA și l-a învins pe Gigi Becali chiar pe Arena Națională. Dawa cere mobilizare generală după înfrângerea contra gălățenilor.

Ce a avut de spus Dawa după FCSB – Oțelul 0-2: „N-ar fi trebuit să pierdem”

FCSB a ratat ocazia de a se distanța în fruntea clasamentului din SuperLiga după pașii greșiți făcuți de CFR Cluj și Rapid. Formația finanțată de Gigi Becali a pierdut cu Oțelul Galați, iar perioada oscilantă continuă să dăinuie în echipa antrenată de Charalambous și Pintilii.

ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa, intrat în a doua repriză a meciului cu Oțelul, este cu gândul deja la jocul următor al FCSB-ului. „Au venit aici și au jucat un fotbal bun, dar simt că n-ar fi trebuit să pierdem acest meci.

Ca de fiecare dată, am făcut câteva greșeli. După am încercat să forțăm, dar n-a fost suficient. Acum trebuie să ne gândim la următorul meci și să batem acolo.

ADVERTISEMENT

Când celelalte echipe pierd, noi trebuie să profităm, ca să mărim diferența. Dar n-am făcut asta. Vrem să câștigăm și Cupa și titlul, ambele sunt foarte importante. Câștigam împreună și pierdem împreună”, a declarat Dawa, după FCSB – Oțelul 0-2.

Basarab Panduru, concluzie dură după FCSB – Oțelul 0-2: „A arătat precum o echipă de Liga 2 fără salarii la zi”

Teles a deschis scorul pentru Oțelul Galați după o ezitare a lui Lixandru. Fundașul înlocuit la pauză i-a pasat lui Ovidiu Popescu la marginea careului. Mijlocașul FCSB-ului avea om în spate, a fost deposedat, iar gălățenii au profitat.

ADVERTISEMENT

Cisotti, în minutul 64, a stabilit scorul final al meciului de pe Arena Națională. Basarab Panduru a avut o concluzie dură după înfrângerea liderului. „Am asistat la un meci între o echipă bună de primă ligă, Oţelul Galaţi, şi o echipă de liga a doua, FCSB.

Un fel de meci de Cupă, cu Oţelul de primă ligă. FCSB, o echipă care nu are niciun Dumnezeu. N-are absolut nimic. Nicio idee despre absolut nimic. Atunci să o facem de a treia? Una de liga a doua fără salarii la zi. Oţelul nu pierde niciun meci în deplasare. Vine şi bate.

ADVERTISEMENT

(n.r. Dorinel Munteanu către autorități) ‘Băi, ia începeţi nişte lucrări la stadion. Păi, de ce? Pentru că aşa vreau eu, să jucăm toate meciurile în deplasare’. Oricum are nevoie stadionul. Nu poţi să zici că e nou.

Ai nevoie cu grămada. ‘Începeţi lucrările şi jucăm numai în deplasare. Am impresia că prindem play-off-ul dacă jucăm numai în deplasare”, a declarat Basarab Panduru, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.75 este cota pentru „2 solist” la meciul CFR Cluj - FCSB