Sport

FCSB – Oțelul 0-2, în etapa 18 din SuperLiga. Dorinel Munteanu s-a ținut de cuvânt și păstrează strânsă lupta la vârf

FCSB - Oțelul s-a terminat 0-2. Dorinel Munteanu a reușit o victorie de efect pe Național Arena. Teles și Cissoti au marcat pentru gălățeni. Exact cum a promis la Fanatik SuperLiga.
03.12.2023 | 23:05
FCSB  Otelul 02 in etapa 18 din SuperLiga Dorinel Munteanu sa tinut de cuvant si pastreaza stransa lupta la varf
FCSB cauta victoria cu numarul 12 contra Otelului. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT
03-12-2023
17:50

FCSB - Oțelul 0-2 (Teles 6, Cissoti 64)

FCSB a ratat șansa de a se desprinde de pluton. Dorinel Munteanu s-a ținut de cuvânt și a reușit să îl bată pe Gigi Becali la el acasă. Antrenorul gălățenilor a declarat la FANATIK SUPERLIGA intenția sa de a ieși victorios din confruntarea cu FCSB.

Clasament SuperLiga

Min. 90+6: Coman primește al doilea cartonaș galben și este trimis la vestiar

Min. 84: Andrea Compagno trimite o lovitură de cap periculoasă, dar portarul e la post

Min. 64: Goool Oțelul! Trupa lui Dorinel Munteanu face 2-0 în urma unui șut plasat al lui Cissoti

Min. 57: Ocazie FCSB. În urma unui corner, mingea ajunge la Ovidiu Popescu, care nu reușește să prindă cadrul porții

Min. 55: Rotariu intră în centru cu mingea și șutează, puțin pe lângă poartă

Min. 52: Ocazie Oțelul. Pop a prins un șut din interiorul careului, însă Târnovanu a fost la post

Min. 46: A început repriza secundă

Min. 45: Pauză pe Arena Națională

Min. 42: Miculescu trimite o lovitură de cap periculoasă, dar Bozoancă e la post și apără

Min. 38: Ocazie FCSB. Ovidiu Popescu a centrat periculos în careu, iar Compagno a fost la un pas să intercepteze balonul

Min. 19: Ocazie FCSB. Coman execută din nou periculos, portarul respinge șutul, iar Ngezana și Șut se încurcă reciproc pe faza a doua

Min. 17: Coman execută o lovitură liberă, puțin peste poartă

Min. 6: Goool Oțelul! Lixandru a pasat greșit în propriul careu, iar Teles a fost pe fază și a reușit să deschidă scorul

Min. 1: A început partida!

 

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Coman. Rezerve: Vlad, Dawa, Haruț, Pandele, Toma, Ganea, Rotariu, Radaslavescu, Djokovic. Antrenor: Elias Charalambous.

Oțelul: Bozoancă – Zhelev, Yabre, Lovric, G. Silva – Cissoti, Varela, Teles – Maciel, A. Pop, Bodișteanu. Rezerve: Stoian, Fatai, Jardan, Tănasă, Dimitrov, Neagu, G. Cîrjan, Rus, Ghiocel. Antrenor: Dorinel Munteanu

Meciul FCSB – Oțelul Galați are loc duminică, 3 decembrie, de la ora 21:00, în cadrul etspei a 18-a din SuperLiga. FCSB e lider dar deși a câștigat etapa trecută derbyul de București cu Dinamo evoluția nu a fost una tocmai pe placul fanilor. Oțelul a pierdut acasă meciul pe zăpadă cu Universitatea Craiova și speranțele la play-off încep să să fie mai mici.

Unde se joacă meciul FCSB – Oțelul Galați

Confruntarea FCSB – Oțelul Galați se desfășoară duminică, 3 decembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională din Capitală, în etapa a 18-a din SuperLiga. Nu va fi uin meci ușor pentru bucureșteni, pentru că Oțelul este una dintre acele echipe care știu bine să joace în deplasare, dar echipa lui Dorinel Munteanu are moralul mai scăzut după ce a pierdut acasă cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Probabil că maximul de spectatori la care se poate aștepta FCSB la acest meci este undeva în jurul a zece mii, pentru că oartida este pusă la o oră foarte târzie pentru luna decembrie și se va lăsa frigul ,încât muilți fani vor prefera să vadă meciul din fața televizorului, la căldură. În plus, deși au învins pe Dinamo în runda precedentă cei de la FCSB nu au făcut un joc de calitate.

Cine transmite la TV partida FCSB – Oțelul Galați

Partida FCSB – Oțelul Falați se joacă duminică, 3 decembrie, de la ora 2100,  pe Arena Națională din Capitală, în etapa a 18-a din SuperLiga va fi televizată pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București duminică, 3 decembrie,  va fi vreme instabilă, cu mai multe reprize de ploaie pe parcursul zilei și sunt șanse să se întâmple acest lucru inclusiv la ora partidei.  Maxima zilei va ajunge la 7-8 grade la amiază dar la ora meciului vor mai rămâne doar 3 grade, deci ploaie și frig pentru jucători și suporteri. Arbitrează bucureșteanul Marcel Bîrsan.

Ce absențe sunt în întâlnirea FCSB – Oțelul Galați

FCSB nu e deloc în efectiv complet la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu. Vlad Chiricheș nu îl mai luăm în calcul la capitolul absențe, la el mai bine se socotesc meciurile jucate, evident puține. Out este Octavioan Popescu, din lot nu face parte nici fundașul Creți iar vitezistul Alex Băluță este suspendat.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu a tunat și a fulgerat la adresa propriilor jucători după ce a pierdut acasă cu Universitatea Craiova dar acum vine cu gânduri războinice la București, declarând că nu se teme de FCSB și că vrea să ia puncte. Panait este în continuare accidentat iar Zivuljic este suspendat.

Cote la pariuri la jocul FCSB – Oțelul Galați

Cu toate ameințările lui Dorinel Munteanu casele de pariuri nu par a fi deloc  impresionate și este o foarte mare diferență de cote acordate la acest meci, evident în favoarea bucureștenilor. Care au doar 1,45 la victorie față de imensul 7,80 al gălățenilor. Șansă dublă X2 are cotă de 2,70 iar un gol reușit de oaspeți ajunge la 1,90.

ADVERTISEMENT

FCSB are un avans zdrobitor la capitolul victorii acasă în fața Oțelului de-a lungul timpului. În ultimele zece meciuri la București oaspeții au reușit să câștige o singură dată, în 2015, cu 2-1, în rest am consemnat șase succese ale FCSB și trei remize. În turul acestui sezon a fost 2-0 pentru FCSB la malul Dunării dar este de luat aminte că Oțelul nu a pierdut încă niciodată pe teren străin în acest campionat!

 

ADVERTISEMENT