Life

Ce a făcut Kanal D după ce a mutat-o pe Teo Trandafir noaptea. Telespectatorii au deschis televizorul și au văzut asta!

Kanal D a luat o decizie neașteptată cu privire la viitorul profesional al lui Teo Trandafir. Vedeta a fost mutată noaptea, iar asta nu e tot.
15.07.2023 | 11:29
Ce a facut Kanal D dupa ce a mutato pe Teo Trandafir noaptea Telespectatorii au deschis televizorul si au vazut asta
Kanal D bagă reluări cu Teo Trandafir, după ce a anunțat că o mută noaptea. Foto: Kanal D/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Kanal D a mutat-o pe Teo Trandafir, cu al ei deja clasic „Teo Show”, dar de fiecare dată reinventat de dragul audiențelor, în serile de luni și marți. Producția va putea fi urmărită de la ora 23:00. Se va întinde până după miezul nopții.

Kanal D a băgat o reluare Teo Show după ce a mutat-o pe Teo Trandafir noaptea

După ce postul de televiziune a anunțat toată presa, printr-un comunicat, această scamatorie… date fiind rezultatele nu tocmai îmbucurătoare în audiențe ale emisiunii veteranei stației, telespectatorii au avut parte de încă o surpriză.

ADVERTISEMENT

Kanal D nu s-a mai chinuit să umple cu ceva nou intervalul 10:00-12:00 până la apariția noilor ediții Teo Show de luni, 17 iulie și marți, 18 iulie 2023. Postul tv a preferat să difuzeze niște reluări Teo Show. Ăsta e semnul că nu au filmat nimic în plus pentru matinalurile din acest weekend (15-16 iulie).

Cu alte cuvinte, edițiile Teo Show care au fost filmate recent vor fi difuzate abia luni și marți. Telespectatorii, indiferent în ce număr ar fi, s-ar fi putut simți dezamăgiți să revadă ediții mai vechi ale emisiunii. Spunem asta mai ales dacă vorbim despre fanii fideli ai show-ului.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, azi, 15 iulie 2023, în loc de un serial turcesc, un film artistic, desene animate sau vreo noutate în grilă, Kanal D a ”aruncat” pe micile ecrane din arhivă o ediție Teo Show în care a fost invitată Andia.

kanal d
Telespectatorii Kanal D au primit o reluare Teo Show, în loc de ceva nou, sâmbătă, 15 iulie 2023. Captură Kanal D

Noile ediții Teo Show, de luni, 17 iulie 2023

Teo Trandafir va reveni cu emisiuni noi. Se întoarce cu marfă proaspătă, după acest weekend de reluări, luni, 17 iulie de la ora 23:00. Teo Show va intra pe post imediat după terminarea serialului turcesc Melek. Este vorba de una din puținele producții cu care Kanal D reușește să își facî loc în topul audiențelor.

ADVERTISEMENT

Printre invitații speciali ai prezentatoarei se numără CRBL. Artistul va prezenta un nou stil muzical. De asemenea, Daniela Crudu va intra și ea pe sticlă, în cadrul Teo Show. Va fi, practic, prima apariție televizată a ei de când a devenit mămică.

Mutarea emisiunii Teo Show din weekend pe serile de luni și marți nu e singura schimbare complet neașteptată făcută de postul de televiziune. După lansarea cu surle și trâmbițe a noii stații, Kanal D2, având ca locomotivă concursul Bravo, ai stil, emisiunea s-a întors la postul-mamă, Kanal D. Gurile rele spun că show-ul Ilincăi Vandici n-a spart ratingul în două la Kanal D2.

ADVERTISEMENT