News

Ce a făcut o femeie după ce a pierdut avionul. A intrat pe pistă și a șocat pe toată lumea cu gestul ei

Femeia a ajuns la aeroport cu întârziere, dar și-a dorit cu orice preț să urce în aeronavă. Gestul care i-a șocat pe toți.
03.11.2023 | 20:37
Ce a facut o femeie dupa ce a pierdut avionul A intrat pe pista si a socat pe toata lumea cu gestul ei
Ce a făcut o femeie după ce a pierdut pierdut avionul. Colaj Fanatik/ Foto Hepta/news.com.au
ADVERTISEMENT

Ce a făcut o femeie după ce a pierdut pierdut avionul, miercuri, 1 noiembrie. Dorind cu orice preț să ajungă la destinație, aceasta a apelat la un gest neașteptat, care a șocat pe toată lumea.

Ce a făcut o femeie după ce a pierdut pierdut avionul

Incident neobișnuit pe aeroportul din Canberra, Austria. O femeie care nu a ajuns la timp pentru a se urca în avionul cu destinația Adelaide a încercat, prin orice mijloace, să prindă zborul respectiv.

ADVERTISEMENT

Astfel, ea a reușit să treacă de forțele de ordine și să intre pe o pistă. Apoi, a încercat să oprească aeronava, ajungând sub carlinga piloților, cu scopul de a-i convinge să îi permită să urce în avion.

În cele din urmă, văzând că piloții nu îi acordă atenția solicitată, renunță la idee. Ea a fost reținută de polițiști, fiind cercetată pentru daune aduse proprietății, trecere ilegală a unei zone de siguranță fără permisiune.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în timpul verificărilor, oamenii legii au constatat că femeia avea asupra ei canabis. “O femeie care clar a ratat zborul s-a decis că totuși poate să-l prindă. A împins angajații din aeroport și s-a dus pe pistă.

Stătea la propriu sub roata din față. Noroc că pilotul a fost avertizat sau a văzut-o și a stins motoarele. Ne gândeam… nu o oprește nimeni?”, a transmis unul dintre martori, potrivit news.com.au.

ADVERTISEMENT

O companie aeriană a fost dată în judecată de un pasager, în urma unui incident

Un alt incident a avut loc în timpul unui zbor, din Vietnam la New York, al companiei American Airlines. Un pasager s-a ales cu arsuri, după ce o stewardesă a vărsat cafea fierbinte pe brațul său.

În urma situației, bărbatul, un rezident din Pennsylvania, George Latorre, a dat în judecată compania de zbor. El spune că a suferit arsuri „de gradul doi, însoțite de vezicule, exfoliere, sângerare și potențialul de deformări cosmetice permanente”.

ADVERTISEMENT

De atfel, arsura i-a lăsat cicatrici și a trecut prin „durere, suferință extremă, vătămare emoțională și angoasă mentală”. Totodată, omul s-a plâns că arsura i-a stricat tatuajul de pe braț.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze