News

Companie aeriană, dată în judecată după ce un pasager s-a ales cu arsuri. „A vărsat cafeaua și mi-a stricat tatuajul”

Situație mai puțin obișnuită petrecută în timpul unui zbor. În urma incidentului, un pasager a dat în judecată compania aeriană.
27.10.2023 | 10:04
Companie aeriana data in judecata dupa ce un pasager sa ales cu arsuri A varsat cafeaua si mia stricat tatuajul
Companie aeriană, dată în judecată. Colaj Fanatik/Foto Hepta/ New York Post
ADVERTISEMENT

Companie aeriană, dată în judecată după ce un pasager s-a ales cu arsuri. Situație mai puțin obișnuită petrecută în urma unui zbor operat de American Airlines. Un incident a făcut un client să acționeze în instanța compania.

Companie aeriană, dată în judecată după ce un pasager s-a ales cu arsuri

Un rezident din Pennsylvania, George Latorre, a dat în judecată cea mai mare companie aeriană din lume, după ce o stewardesă a vărsat cafea fierbinte pe brațul său. Bărbatul spune că a suferit arsuri, iar tatuajul i-a fost stricat, conform New York Post.

ADVERTISEMENT

Pățania bărbatului a avut loc în timpul unui zbor din Vietnam la New York. Acesta a cerut o cafea, însă, stewardesa nu ar fi fost atentă și a ajuns să împrăștie, din greșeală, lichidul pe brațul stâng al pasagerului.

Prin urmare, George Latorre s-a hotărât să acționeze în instanță compania de zbor. El susține că a trecut prin „durere, suferință extremă, vătămare emoțională și angoasă mentală”. De altfel, spune că responsabila pentru incident a fost „nepăsătoare, imprudentă și neglijentă”.

ADVERTISEMENT

Având în vedere situația, bărbatul a mers imediat la medic. Specialistul a afirmat că arsura a fost destul de gravă și că va fi nevoit să apeleze la chirurgi pentru a scăpa de respectivele cicatrici.

Bărbatul spune că „durerea l-a împiedicat să doarmă bine”

În plângere, pasagerul susține că „durerea l-a împiedicat să doarmă bine” și că a avut arsuri „de gradul doi, însoțite de vezicule, exfoliere, sângerare și potențialul de deformări cosmetice permanente și cicatrici”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, bărbatul se plânge că în urma evenimentului i s-a stricat tatuajul de pe brațul stâng. Nu este singurul caz de acest gen care a avut loc, de-a lungul timpului, în Statele Unite ale Americii.

O situație similară s-a petrecut în New Mexico, în anii 1990. O femeie a dat în judecată McDonald’s, după ce a vărsat cafeua fierbinte și s-a ars cu băutura. Aceasta a reușit să câștige procesul și a obținut daune în valoare de 500.000 de dolari din partea lanțului de fast-food.

ADVERTISEMENT

De asemenea, o familie din Florida a dat în judecată McDonald’s, după ce fetița lor s-a fript mâncând nuggets de pui la unul dintre restaurantele lanțului de fast food. Cazul a avut loc în 2023.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților